Péksütemény jó tömegeléskor?
Kókuszos csigából mehet napi 5-6, de fornettis pizzából maximum 1.76, kolbászosból 2. A többi az nem jóféle.
Üdv: Gábor a Fornetti muscle building hypertrofers magyar szóvivője.
(C) Fornettiform nutrition & tech.
Najó nem birtam a lelkiismeretemmel. Néha elmegy de ne szokj rá, kb mint a kóla. Heti 1-2 doboz, heti 1-2 ilyen-olyan csiga de annyi.
Az vagy amit megeszel.
Első
Ha rendes normális fehér lisztből van akkor mehet, gyakorlatilag annyi amennyit bírsz.
Az ilyen teljes kiőrlésű dolgokat viszont hagyd, nem férfiembernek való!
Napi szinten 2 mogyorós fánk, 2 lekváros bukta és egy nagy pizzás szelet lecsúszik.
Tömegelési fázisba vagyok. Nehezen hízó!
A teljes kiőrlésűt azt én nem.bírom megenni, csak a fehéret !
Ezt mindenki maga dönti el. Alapvetően a makrók legyenek jók, a mikrotápanyagok is és azért ne hulladékon élj elsősorban, essen jól az étel (amitől automatikusan enervált leszel, na az nem jó).
Kb. ennyi, de az egyik ember még a nagyi szülinapján is tisztán étkezik, a másik pedig lazán nyomja, de a lényegre ügyel, fejlődik és jól van. Előnytelenebb étel is mehet, lehetőleg ne sok, de hogy a péksütemény előnytelen-e számodra, azt én nem fogom megmondani. Személy szerint nem démonizálom a fehér lisztet, a cukrot kevésbé szeretem, joggal, de energiát ad, nem tesz automatikusabb gyengébbé vagy beteggé, ugye. NINCS fixen előírva, hogy ehetsz napi 1 buktát, de kettőt már nem, főleg ha kiscsillió kalóriát égetsz és nem veszi el a helyet a fontosabbaktól még akkor sem, ha heti ötöt eszel.
De jobb, ha inkább kevesebb megy, annyi jó és finom étel van.
Férfias férfi és a péksütemények? Már bocs de 100 kilós igénytelenek eszik nagyrészt a péksüteményeket ÉÉS középiskolások,gyerekek.
Egyél ha neked az jó, de azért ez eléggé röhejes megszólalás volt tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!