Mennyi hízást lőjjek be hetente tömegeléskor?
Heti 0.5kg jó lehet így?
2g*ttg fehérje
40 kcal*ttg
75kg-hoz kb 3000 kalóriát jelent.
Fehérjét csirkéből tojásból tejből fehérjeporból
Szénhidrátot rizsből barna kenyérből mazsolából supercarb-ból
Zsírt zsírosabb húsokból, avokádóból, mogyoróvajból, tojásból viszem be.
182cm 75kg 21F
Első évben havi 1kg/hó kb,fölé nem nagyon van értelme menni mert csak zsír fog jönni,az 1kg is ritka,hogy tiszta izom lenne.
Később meg csak egyre lassulni fog.
75kg-hoz 3000 kalória jó lesz elsőre?
1 éve edzek már, de nem tömegeltem, szóval nem is nőttem. Erősebb, szálkásabb lettem és leadtam 7 kiló felesleget.
Az szép is lenne, ha csak úgy kedvére belőhetné mindenki, mennyit fog hízni jövő hó nyolcadikáig... Hát majd az kiderül. Van, akit libatömő gépre kötnek, akkor se bír hízni, mert nem marad meg benne, azt kész. Másik tipikus észosztás, hogy ha 3000 nem elég, hát egyen 5000-et. Persze, mikor 4000-nél krónikus gyomorbajt kap. Szóval az étel mennyiségén túl beleszól a történetbe a szervezeted feldolgozó képessége, beépítési hajlandósága, de még ez a kánikula is. Nyugalom / stressz, lelki egyensúly szintúgy jelentős tényező.
Egyelőre próbáld, amit írsz, jónak tűnik, de majd elválik... Magamból kiindulva (szintén 182 cm, 80 kg körül) ilyesmi étrendtől havi másfél kiló pluszt tippelnék, amiből fél kiló izom. Az is kérdés, zavar-e a zsírosodás, vagy most az a fontos számodra, hogy minél több feljöjjön. Mondjuk, szerintem ezen aggódnod még egy ideig nem kell, bár valószínűleg könnyen növésnek fog indulni a súlyod, mivel alapból se voltál az a legsoványabb fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!