Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi hízást lőjjek be...

Mennyi hízást lőjjek be hetente tömegeléskor?

Figyelt kérdés

Heti 0.5kg jó lehet így?

2g*ttg fehérje

40 kcal*ttg

75kg-hoz kb 3000 kalóriát jelent.

Fehérjét csirkéből tojásból tejből fehérjeporból

Szénhidrátot rizsből barna kenyérből mazsolából supercarb-ból

Zsírt zsírosabb húsokból, avokádóból, mogyoróvajból, tojásból viszem be.

182cm 75kg 21F

2018. aug. 6. 14:28
 1/5 BlodDrunk ***** válasza:

Első évben havi 1kg/hó kb,fölé nem nagyon van értelme menni mert csak zsír fog jönni,az 1kg is ritka,hogy tiszta izom lenne.

Később meg csak egyre lassulni fog.

2018. aug. 6. 14:53
 2/5 A kérdező kommentje:

75kg-hoz 3000 kalória jó lesz elsőre?

1 éve edzek már, de nem tömegeltem, szóval nem is nőttem. Erősebb, szálkásabb lettem és leadtam 7 kiló felesleget.

2018. aug. 6. 14:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Tomegelesnel nem erdemes igy beloni, a merleget nezegetni amugy is hulyeseg, a kinezet a fontos. Legyenek meg a makrok, es latod a tukorben, ha zsirosodsz lejjebb veszed a ch-t, ha nem, akkor meg feljebb. Ennyi. Testsulyra meg annyi jon, amennyi jon. Kit erdekel. Max ha megall a sulyod tudod, hogy emelni kell, de ennyi.
2018. aug. 6. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Az szép is lenne, ha csak úgy kedvére belőhetné mindenki, mennyit fog hízni jövő hó nyolcadikáig... Hát majd az kiderül. Van, akit libatömő gépre kötnek, akkor se bír hízni, mert nem marad meg benne, azt kész. Másik tipikus észosztás, hogy ha 3000 nem elég, hát egyen 5000-et. Persze, mikor 4000-nél krónikus gyomorbajt kap. Szóval az étel mennyiségén túl beleszól a történetbe a szervezeted feldolgozó képessége, beépítési hajlandósága, de még ez a kánikula is. Nyugalom / stressz, lelki egyensúly szintúgy jelentős tényező.

Egyelőre próbáld, amit írsz, jónak tűnik, de majd elválik... Magamból kiindulva (szintén 182 cm, 80 kg körül) ilyesmi étrendtől havi másfél kiló pluszt tippelnék, amiből fél kiló izom. Az is kérdés, zavar-e a zsírosodás, vagy most az a fontos számodra, hogy minél több feljöjjön. Mondjuk, szerintem ezen aggódnod még egy ideig nem kell, bár valószínűleg könnyen növésnek fog indulni a súlyod, mivel alapból se voltál az a legsoványabb fajta.

2018. aug. 7. 01:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nagyon akarok zsírosodni. Borzasztóan rossz az alkatom, a csuklóm átérem az ujjaim, a bokám is vékony. Viszont úszógumim meg van. (Volt). Fogytam összesen 12 kilót. A shredded kinézetem valószínűleg sosem lesz meg, 70 kiló alá meg azért nem akartam menni. Ezért döntöttem úgy, hogy szedek föl magamra valamit.
2018. aug. 8. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!