Diétával jól haladok vagy elrontottam?
1 hete megy a diéta, étrend be van lőve.
Így lement 2kg. Ez jó? Úgy hallottam hogy első héten van hogy lemegy vagy 10 kiló is akár a víz miatt. Ettől parázok valamit elrontottam. Normális jó ez a 2kg?
Az első héten egyeseknek valóban rengeteg le tud menni, főleg, ha nagyon visszaejti a ch-t.
2 kiló teljesen OK lehet, esélyes, hogy jelentős része víz és salakanyag.
jó lesz, van akinek ez két hétig is eltart,
amit észre fogsz venni, pláne ha csökkentet a sóbevitelt /rohadt sokat kell inni,ez is fontos, az anyagcserédet lassítja de nem kicsit ha nem iszol elég vizet/:
- fél óránként pisilned kell
- nem tudsz rendesen aludni, vagy fáradság miatt, vagy mert pisilned kell
- elkezdődik az éhségérzett, fokozott íz-vágyad lesz olyan kaják után amiket nem is szoktál enni, /na ekkor bontod a legobban a zsírt, ilyenkor az a trükk, hogy nem kell csalni kajával, valamit kell csinálni, ami elvonja a figyelmed/
- erőben és edzésben dekoncentráció veszi kezdetét, az elején enyhén később fokozott ütemben, de ez normális, a lényeg, hogy ne vegyél vissza egy gramot se a használt súlyokból a tömegnöveléshez képest, mert nem létezik szálkásító edzés!
sajnos saját tapasztalat, ha diétában az edzésen változtatsz a használt súlyokon a tömegnöveléshez képest, akkor izmot fogsz veszíteni, pláne naturálban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!