Ezzel nagyon elrontottam?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő, versenyre készülök, de a minap történt egy kis malőr melynek következtében 10től egészen idáig nem tudtam enni... vagyis, ettem csak nem tisztán, egy borsostokány tarhonyával legurult.. sajnos volt egy kis autós balesetünk kis családommal és miután elintéződtek a dolgok, mindenki teljesen kivolt szóval étterembe mentünk... ha tömegelés szakasz lenne nagyon nem érdekelne! de most nagyba szálkásitás van.. a mai még fennmaradó ch-t hanyagoljam? a fennmaradó fehérjét pedig nyomjam?2016. máj. 26. 18:58
1/3 anonim válasza:
mikor lesz a verseny? fehérje ha nem volt meg próbáld bepótolni, de ha túl sok akkor két részre szedd legalább. Te érzed hogy mennyi ch-t vittél be amit nem kellett volna, számítsd bele. Ha nagyon biztosra akarsz menni akkor ma már kerüld a ch-t.
2/3 anonim válasza:
folytasd ott ahol abbahagytad, mást nem tehetsz
3/3 A kérdező kommentje:
Juli közepe és még 6kgot pucolni kéne
2016. máj. 26. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!