Egy srác a kondiöltözőben borotválta a farkat és a testét? Ez ok?
Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy megbotránkoztató, de abszolút meglepett. Nálunk mindent látni lehet, mert a zuhanyzók előtt végig egy hatalmas tükör van padlótól plafonig. Elfogadott ott borotválkozni? Ezt otthon is megtehetné. Egyébként tök normális tagról van szó attól függetlenül, hogy szerintem nem kell boroválni ilyen gyakran.aug. 16. 10:19
1/18 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy az öltözőben borotválta, vagy az öltöző zuhanyzójában. Ellőbi nem oké, utóbbi teljesen oké.
2/18 anonim válasza:
1. Az utóbbi se oké. Miért nem lehet ezt otthon csinálni?
5/18 anonim válasza:
"Miért nem lehet ezt otthon csinálni?"
Én se borotválnám a farkam egy öltöző zuhanyzójában, de pont leszarnám, ha valaki ezt teszi. Nem tudom, miért nem csinálja, de nem is érdekel. Ilyen szarságokkal én nem fogok foglalkozni.
Takarítson el maga után, hogy ne kelljen a szőrébe tapicskolnom, különben mindenkinek elmondom a recepción és a konditeremben, hogy egy undorító állat. Részemről ez ennyi.
6/18 A kérdező kommentje:
A zuhanyzóban zuhanyzás közben csinálja, nem az öltözőben. Már többször láttam így, és tegnap már felbosszantott. Szerintem nem helyes, mert más is használja a zuhanyzót. És valóban ne az ő fanszőrébe kelljen lépnem. Az oké, hogy ügyel a higiéniára és borotválja a fanszőrét meg a hónalját, de szerintem ez pont az, amit otthon kell csinálnunk. Nem tudom... a strandra sem azért járok, hogy lemossam magamról a többnapos piszkot.
aug. 16. 10:54
7/18 anonim válasza:
A nyilvános zuhanyzók amúgy is hemzsegnek a körömben, hajszálban, penészben, gombában, vírusban, baktériumban, rovarban. Ha valakinek van ott gusztusa farkat borotválni, akkor egészségére! Takarítsa el, hogy legalább fanszőr ne legyen az előbb felsoroltak mellett.
Nem véletlenül nem használom ezeket a zuhanyzókat.
10/18 anonim válasza:
És ha leborotválja magának, akkor mi van? De most tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!