Mi a leghatékonyabb módja a pocaktól való megszabadulásnak, az alsó hasizom feszessé tételének?
Figyelt kérdés
31 éves vagyok, s elértam a 80 kilót a 175 centimhez, ami tudom, hogy túl sok. Gyógyszerek miatt híztam el (ezt azért tudom, hogy biztosan így van, mert amikor abbahagytam, akkor vissza is mentem szépen pár hónap alatt a normáls súlyomra, ami 70 kg körül van), de amúgy se volt elég feszes a hasfalam (pókhasam van, azt hiszem). Nincs, ami "megtartsa a hájat". Milyen gyakorlatokkal tudnék megszabadulni a felesleges hájtól?jún. 24. 21:15
2/2 anonim válasza:
A felesleget nem tudod célzott gyakorlatokkal leadni, genetikailag kódolt, hogy a szervezeted honnan és milyen sorrendben égeti a tartalékolt felesleget, jellemzően a hasról megy le utoljára. Ez magyarul annyit tesz, hogy EBBŐL a szempontból mindegy, hogy milyen gyakorlatokat végzel (és ezt ne forgasd ki, nyilván nem mindegy, hogy 10 percet sétálsz vagy 1,5 órát erőemelsz). Ezért, ha már edzel valamit, akkor annak legyen valami egyéb célja is. Két plusz dolog: Egyik, hogy amennyiben nem építed be a rendszeres edzést az életviteledbe, akkor felesleges az egész. Másik, hogy, ha a táplálkozásod nem megfelelő, akkor szintén majdnem felesleges az egész. Tehát vagy csinálod rendesen, vagy hagyd a fenébe az értelmetlen maszatolást. Interneten keresgélve informálódj, youtube videók, stb. Jó kiindulási pont Gödrösi Ádám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!