Izom építés mellet mennyit lehet inni?
Tudom hogy 0 az optimális de imádok night clubokba inni csajokal táncolni stb.
Ha nem akarom hogy jelentősen hátráltasson izom építésben akkor kb milyen gyakran ihatok? Pl havi 1x belefér?
Gondolom nem versenyre készülsz.. havi 1től semmi bajod nem lesz, a legtöbb testépítő anno hetente cseszte szét magát, rengeteg sztori van erről.
Az már más kérdés, hogy ezt pl az én mentalitásom nem díjazná, vagy 100% adok bele, vagy semmit.
Havi 1 belefér, de ne az legyen belőle, hogy minden hétvégén k.o van neked, mert annak semmi értelme.
1 kérdés: Az emberek miért csak akkor tudnak táncolni, jól érezni magukat, ha isznak? Ez csak egy mellékes szál most. Ott már régen baj van, ha csak piával tudod magad jól érezni. Ha pedig nem így van, akkor szimplán csak függőségről beszélünk.
"a legtöbb testépítő anno hetente cseszte szét magát"
Csak hogy ők nem naturál hobbisták voltak, hanem egy tucat különböző anabolikát használó főállású bodybuilderek. Ők nyilván több mindent engedhettek meg maguknak, mint te, akinek minden deka izomszövetért a tökéletességre kell törekedni vért izzadva. Ettől függetlenül havi egy piálás valószínűleg tényleg nem mérvadó, bár ha utána napokig negatívan befolyásolja az étkezésed, az edzésmunkád vagy a regenerációd, akkor havi egy is lehet mérvadó. Egyéni.
Havi 1-2 simán belefér főleg ha nem készülsz versenyre,én tömegnővelés alatt eljártam bulizni iszogatni közben,nem tapasztaltam hátrányt emiatt,max másnap kicsit kisebb volt az étvágyam,versenyfelkészülés alatt viszont kihagytam teljesen,és persze a doppingal keverni nem annyira egészséges.
Szóval azért egy komolyabb kúra alatt érdemes kihagyni az alkoholt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!