Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Izom építés mellet mennyit...

Izom építés mellet mennyit lehet inni?

Figyelt kérdés

Tudom hogy 0 az optimális de imádok night clubokba inni csajokal táncolni stb.

Ha nem akarom hogy jelentősen hátráltasson izom építésben akkor kb milyen gyakran ihatok? Pl havi 1x belefér?

2024. jan. 3. 15:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az alkohollal a legnagyobb gond, hogy rengeteg üres és felesleges kalóriát lehet vele bevinni, ráadásul ittasan az ember hajlamos félrekajálni (vagy bezabálni) minden szart, ami borítja az étrendet. Plusz másnaposan senki nem tud elfogadható teljesítményt nyújtani a konditeremben (valaki lemenni se bír). Egy berúgás után én három napig használhatatlan vagyok fizikálisan, illetve a gyomromat is megviseli a szesz, amitől az étvágyam és az emésztésem is napokig rossz. Hogy te hogyan tudod menedzselni az alkoholfogyasztást, azt te tudod. Ha havi egyszer belefér számodra, akkor hajrá!
2024. jan. 3. 15:09
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
a piázással el lehet cseszni a kaloriakeretet az étrendet az alvást a regeneráciot az edzésteljesítményt úgyhogy ezért nem érdemes gyakran űzni az ipart
2024. jan. 3. 15:30
 3/13 anonim válasza:
Semennyit. Vagy izom vagy iszom.
2024. jan. 3. 16:48
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy versenydiétán, havi 1 ivászat belefér, de ha lehet ne idd mocsár részegre magad!
2024. jan. 3. 16:57
 5/13 anonim ***** válasza:
55%

Gondolom nem versenyre készülsz.. havi 1től semmi bajod nem lesz, a legtöbb testépítő anno hetente cseszte szét magát, rengeteg sztori van erről.

Az már más kérdés, hogy ezt pl az én mentalitásom nem díjazná, vagy 100% adok bele, vagy semmit.

Havi 1 belefér, de ne az legyen belőle, hogy minden hétvégén k.o van neked, mert annak semmi értelme.

1 kérdés: Az emberek miért csak akkor tudnak táncolni, jól érezni magukat, ha isznak? Ez csak egy mellékes szál most. Ott már régen baj van, ha csak piával tudod magad jól érezni. Ha pedig nem így van, akkor szimplán csak függőségről beszélünk.

2024. jan. 3. 17:44
 6/13 anonim ***** válasza:

"a legtöbb testépítő anno hetente cseszte szét magát"

Csak hogy ők nem naturál hobbisták voltak, hanem egy tucat különböző anabolikát használó főállású bodybuilderek. Ők nyilván több mindent engedhettek meg maguknak, mint te, akinek minden deka izomszövetért a tökéletességre kell törekedni vért izzadva. Ettől függetlenül havi egy piálás valószínűleg tényleg nem mérvadó, bár ha utána napokig negatívan befolyásolja az étkezésed, az edzésmunkád vagy a regenerációd, akkor havi egy is lehet mérvadó. Egyéni.

2024. jan. 3. 17:54
 7/13 anonim ***** válasza:

Havi 1-2 simán belefér főleg ha nem készülsz versenyre,én tömegnővelés alatt eljártam bulizni iszogatni közben,nem tapasztaltam hátrányt emiatt,max másnap kicsit kisebb volt az étvágyam,versenyfelkészülés alatt viszont kihagytam teljesen,és persze a doppingal keverni nem annyira egészséges.

Szóval azért egy komolyabb kúra alatt érdemes kihagyni az alkoholt.

2024. jan. 3. 18:18
 8/13 A kérdező kommentje:
5 pia nélkül nem érzem magabiztosnak magam hogy oda menjek egy csajhoz ez meg oldja a gátlásokat
2024. jan. 3. 18:32
 9/13 anonim ***** válasza:
inkább szívnál kólát
2024. jan. 3. 18:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Elképzelem ahogy a kérdező, odamegy félrészegen a csajhoz: -Szia, Jenő vagyok, nagyon tetszel.🤣🤣🤣
2024. jan. 3. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!