Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lenne érdemes kondiban...

Hogyan lenne érdemes kondiban a napokat beosztani?

Figyelt kérdés
Lány tanuló vagyok még,ezért nincs olyan sok időm kondiba járni,ráadásul suli után 80percet kell még buszoznom a teremig. Viszont szeretnék izmot növelni. 65kg körül vagyok. Én felsőtest alsótest edzésre gondoltam, első nap felső,második alsó,harmadik nap pihi aztán ujra ez. Érdemes? Vagy esetleg tippek?

2023. nov. 2. 21:02
 1/2 anonim ***** válasza:
83%
kezdőként teljesen jó lehet. Tipikus hiba kezdőknél, hogy a felosztást, edzéstervet túlbonyolítják, valóságban nem sok múlik rajta. Legyél következetes a gyakorlatokban amit csinálsz, figyelj a szabályos kivitelezésre, ez fog számítani
2023. nov. 2. 21:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Felosztás = mindig az adott életvitelhez igazított.

Semmi jelentősége. A lényeg, hogy tudj belőle regenerálódni és fejlődj. Az izom nem tudja, hogy te éppen hétfőn lábaztál vagy szerdán és nem tud számolni sem. A terhelést érzi csak, amit kap edzésről edzésre, amiből vagy tud regenerálódni, vagy nem.

2023. nov. 3. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!