Hol érdemes most 1,5 milliárd Ft-ból házat venni és egy életre beosztani ezt a pénzt?
Szombati szerencsejátékhúzás után pénzügyi tanácsadók nem érdekelnek,azok csak lehúzni akarják az embert.
Régi életemet már biztos felszámolom,de továbbra is Magyarországon akarok élni.
Hát attól függ milyen igényeid vannak.És hol szeretnél élni.Mármint nagyváros, kisváros, kis falucska.Tanya távol mindenkitől.
Elég tág a lehetőségek tára.
De egy ingatlanvásárlás után érdemes a maradékot befektetni, hogy ne csak álljon a pénzed mint a befőtt, hanem hozzon is valamit.És akkor abból vígan elélsz.
Ja persze.... :-DDDD
A nyertes rögtön iderohan a GYK-ra befektetési tanácsokat kérni..
Nagyon reális...
Ja, nem. :-D
Rögtön egyből az összes vagyont a házra?
Eszed nincs, de ha megis nyersz, ugyis egybol csodbe mesz
Most ennyi pénzből simán tudnál kicsit utazgatni az országban, hogy felmérd mi tetszik neked és bárhol tudnál magadnak olyan lakást építeni/venni ami megfelel az igényednek.
Én tuti nem akarnék túl jó szinten élni és mondjuk a 10%-ból oldanám csak meg a lakhatást és a többi pénzt befektetném.
Sokan írják az ingatlant és az nekem is szimpi de közben meg azért annak elég nagy a kockázata, ott rengeteget lehet veszteni, mert nincs az hogy megy az ingatlan ára lefelé te meg még időben kiszállsz.
Ennyi pénznél mindenképp érdemes diverzifikálni és több mindenbe befektetni. Aztán így lehetne pár lakást is venni de én tuti raknék pénzt államkötvényekbe is, bankba is, illetve részvényeket is vennék. Sőt ha már ennyi pénzem lenne akkor lehet a részvényeknél az is számítana, hogy olyan cégekbe legyen a pénzem akik valami normális dolgot csinálnak és nem csak verik be az utolsó szöget a Föld koporsójába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!