Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az edzőterembe járás segíthet...

Az edzőterembe járás segíthet a rossz tartásomon vagy csak a gyógytornász?

Figyelt kérdés

2023. okt. 11. 02:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Edzőteremben elokepzettseg nelkul rengeteget árthat magának egy egészséges ember is.

Minimum nehany alkalommal gyogytornasz. Amit meg megmutat gyakorlstok azt meg felirod es ztana tudod csinalni magadnak.

Ha mindenkepp edzoterembe mennel akkor meg kerdezd ki a gyogytornaszt hogy miket javasol es miket nem

2023. okt. 17. 22:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Fontos kérdés az is, hogy a rossz tartásod egy orvosi kórkép, vagy te találtad ki, hogy rossz a tartásod.
2023. okt. 18. 07:38
 13/15 anonim ***** válasza:

#10 A gyógytornászok a szakorvosok diagnózisai, és a rehabilitációs utasítások alapján állítják be a megfelelő gyógytorna terápiát, és nem a saját szakállukra kezdik el gyógytornásztatni a betegeket.

Ettől függetlenül, vannak nagyon képzett gyógytornászok akik talán már ránézésre is megmondják azt, amit egyes orvosok csak több vizsgálat után.

2023. okt. 18. 20:16
 14/15 anonim válasza:
Én abszolut nem ajánlom a terembe járást.Teljesen mindegy,mit csinálsz,ha a testtartásod nem megfelelő,csak és kizárólag rontassz a helyzeteden. Én is ugyanebben a helyzetben voltam. A Yumeiho-gyógymasszázst javasolom.Ez egy japán eredetű gyógymasszázs,ami nagyon-nagyon-nagyon sokat segit. Nekem borzalmasan el volt ferdüve a hátam,csináltattunl röntgent és konkrétan a gerincem S betűbe állt. Ez nem feltétlen látszott,de fájt sokszor. Ezen kivül kiderült,hogy az egyik lábam rövidebb volt,mint a másik és a vállaim is befelé álltak. Elmentem egy kinetoterapeutához,aki elküldött KINETOGYÓGYTORNÁRA. Nahát,megmondom neked,az ABSZOLUT SEMMIT nem segitett,azon kivul,hogy a néhai fájdalom elmúlt. Ugyanúgy nem vátozott semmi. Aztán meghallottuk anyummal,hogy a Yumeiho igy meg úgy és vegülis elvitt egy ilyenre. Hát,hadd ne mondjam,élete legjobb döntése volt. Konkrétan 2 alkalommal megmasszirozott,és teljesen helyrejötta hátam,és ez már látszott is.Plusz még kellet menjek 2-3 óra testtratás javitó órára,és ennyi volt. Tehát ez nem egy átlagos masszázs,nem kell levetkőzni meg semmi,póló,nadrág kell legyen rajtad,fél óra egy masszázs,és teljesen elképesztő. Bocsánat,kifelejetettem,hogy öcsémnek 1 éves kora óta baj volt a testtartásával,a vállai neki sem álltak rendesen,vele orvostól-orvosra járt anya mindenhova és neki pedig csak 1 masszázs plusz 2 óra testtratás-javito órával rendbe jött. Összefoglalva szerintem sürgősen menj el egy ilyenre,ahelyett,hogy mindenféle gyakorlattal erőlteted meg a hátad!
márc. 2. 14:49
 15/15 A kérdező kommentje:

#14.

Azóta edzegettem, de nem súlyzóval hanem saját testsúllyal, illetve konditeremben gépekkel… Abból sem jó mindegyik, de valamit tudok könnyen használni.

Valamit egyértelműen javult a tartásom, de még mindig nem az igazi…

Te konkrétan kihez mentél erre a masszázsra, ha megkérdezhetem?

márc. 3. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!