Gyógytornászok! Schroth torna kezelés nem elavult?
Figyelt kérdés
Egy tanártól hallottam ezt a megjegyzést és hozzáfűzte, hogy azért mert asszimetrikus edzést csinálnak benne?
Én nem ismerem a technikát, ezért kérdezem.
2022. nov. 5. 09:26
1/1 anonim válasza:
Nem elavult, a gerincferdülésnek a mai napig ez a leghatékonyabb kezelési módszere. Az asszimetrikus edzés a gerinferdülésre adott hagyomásos gyógytornában is jelen van, erre a korrekció miatt van szükség, ha szimmetrikusan nyújtanánk-erősítenénk mindkét oldalt akkor nem korrigálódna a görbület. A Schroth egyébként ennél bonyolultabb kezelés, szerintem teljesen hatásos, az én görbületem is ezzel lett kikezelve még régebben.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!