Milyen gyakorlatokat végezzek?
Figyelt kérdés
177cm 70kg vagyok. Szeretnék itthon edzeni de nem szeretnék eszetlenül belevágni. Se tömegelni se szaálkásítani nem szeretnék kimondottan szimplán csak jobb kondiba lenni. Van itthon egy húzódszkodó egy tolóckodó egy egyenes rúd súlyokkal illetve 2 egykezes rúd szintén súlyokkal. Heti 3x szeretnék edzeni. 26F Ha valaki írna egy edzéstervet hálás lennék. :D2023. okt. 1. 20:59
1/1 anonim válasza:
Írjunk edzéstervet? Ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé, amire a moderátorok harapnak. Plusz nulla információ alapján látatlanban hogy írjunk már neked edzéstervet, pláne ingyen? Tele van a net random edzéssablonokkal, csinálgasd azokat. Csináld azokat a gyakorlatokat, amiket az otthoni eszközeiddel tudsz végezni, de ha nincs a hosszútávú progresszióhoz elegendő súlykészleted, akkor az otthoni edzés sem lesz egy eredményes projekt hosszútávon. Én a helyedben már most megvenném a kondibérletet, mert ha izomépítés a cél, akkor még a saját testsúlyos edzést sem tudom ajánlani, mert alapvetően azt se hosszútávú izomépítésre találták ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!