Lábra így milyen gyakorlatokat végezzek és mennyit, milyen intenzitással?
Heti 3 szor szoktam futni. 4km-t egy alkalmon. Ebbe van 400m lassú kocogás, és van 400m gyors,intenzív futás.Felváltva így 10 kör.
Korábban csak kocogtam 6km-t,az kevésbé volt megerőltető.Most elég keményen érzem a lábaim.Kb. a köv. futásra már tökéletesen megújulok.
De azért önmagában ez nem tesz nagyon izmot a lábamra, és egyszer egy héten szeretném a lábat is leedzeni. Persze azt se akarom hogy sok legyen.De a futás jól esik, testileg és lelkileg is, azt nem szeretném hanyagolni.
Igen, tudom.De szeretem a futást, kikapcsol. És mellette jól jön kiegészítő mozgásnak is, hogy ne jöjjön rám annyi zsír.
De szeretném a lábat is külön súlyokkal megedzeni.De menni fog-e ha folyamatosan ennyire leterhel a futás?
A kettő együtt működhet?
Igen, 25 perc körüli.
Szuper, köszönöm!
A caloribevitelt nezd.Ha nincs eleg calória nem fogsz semmit se fejlődni.Konkrétan izomfejlődesről beszelek(ha ez lenne a cel)
El lehet edzegetni évekig nulla izomgyarapodassal.Ami teljesítmenynek ugyan nagyszerű"csak mi a xarnak csinalod. Akkor inkabb csak fuss.A többi időt meg használd másra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!