Hobbi sportolóként nem tudom túledzeni magam?
Intenzitástól függ,ha picsa edzéseket csinálsz úgy hogy meg se erőlteted magad nem lesz túledzés de értelme sincs sok.Ha rendesen tolod kihívást jelentő súlyokkal normális edzéstervvel sok lesz majdnem minden nap,nézd meg pár hét és lassulni fog a fejlődésed,vagy megállni.
Én sokáig csináltam 6 napot PPL-ben de egyszerűen túl sok,átváltottam 3 nap 1 pihi majd 3 nap 2 pihenőre és jobban mennek az edzések,nem úgy megyek le hogy minden bajom van,sokkal élvezetesebb.
Úgy lehet csinálni még 6-7 napot hogy néhány hetente tartasz nagyobb pihenőt vagy lazább,szintentartó edzéseket végzel.
"Hobbi sportolóként nem tudom túledzeni magam?"
Nyilván túl tudod. Ha nekiállsz edzeni, és addig csinálod, amíg szó szerint ki nem dőlsz, akkor nagy valószínűséggel túledzetted magad.
Persze.Minek heti 4 szer edzeni ugyanazért az eredményért,ha lehet 7szer is.
Van idő bőven felesleges,amit el lehet ba$ni edzésre ,mert másra ugyse kell!
Nincs túledzés.
Jö,akkor nincs.
Nem edzed magad túl csak éppen semmit se fejlődsz.
De jó hir hogy nem vagy túledzett!!
Ha nem alszol rendesen akkor ez lesz a vége.Kezdőként fejlődsz akkor is,ha ropit eszel és napi 3 órát alszol.
Majd fél év múlva gyere vissza,és meséld el,hogy mire jutottál vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!