Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Bűntudatom van egy hét edzés...

Bűntudatom van egy hét edzés kihagyás miatt,de nem érzem jól magam.Jot fog tenni?

Figyelt kérdés

Majdnem mindennap dolgozok,munkahelyen meghúztam a hátam azóta fáj,plusz benyeltem valami betegséget mert a hasam mindennap fáj,alig bírok normálisan enni,állandóan fáradt vagyok ,esténként nem tudok aludni.

Nem megyek sehova csak dolgozni mert ebben a 35fokban rám jön a hasmenés is.

Kimerült vagyok,nincs kedvem edzeni sem,a gondolattól is hányingerem van hogy így menjek.

Egy hét ,de mégis úgy érzem hogy sokat artok vele és nem lesz fejlődés,de az egesznapot át tudnám aludni szinte már..

Nagyon gáz ha egy hétig pihenek?22\L

2023. aug. 23. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem egészséges a kapcsolatod az edzéssel, nem tesz jót hosszútávon mert csak fel fogod adni. Tűzz ki reális célokat, ha nem ebből élsz nem kell ennyire erőltetni. Ha pedig sérült vagy arra gondolj, hogy többet ártasz vele ha erőlteted.
2023. aug. 23. 13:39
 2/6 A kérdező kommentje:

Tudom csak attól felek ha nem edzek nem leszek formás,vagy meghizok,nem lesz jó az anyagcserem ,vagy lapos a hasam

Nem fogok tetszeni senkinek magamnak sem.

Szeretem az edzést,csak ezek a gondolatok sosem múlnak ilyenkor.

2023. aug. 23. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Exorexia, testképzavar.
2023. aug. 23. 13:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Betegen nem szabad edzeni. Nem tesz jót. Majd amikor teljesen rendben vagy, akkor folytasd!

Egy vagy két hét nem vág haza, újra kezded és kész. :)

2023. aug. 23. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:

"attól felek ha nem edzek nem leszek formás,vagy meghizok,nem lesz jó az anyagcserem ,vagy lapos a hasam"

Ha hónapokig nem edzel, akkor nyilván nem leszel formás, de itt egy hét kihagyásról van szó, ami sérülés és betegség szempontjából még indokolt is. A hízás és a lapos has az étrendeden múlik, tehát hiába nem edzel, ha nem eszel annyit, hogy azáltal tartós kalóriatöbbletbe kerülj, akkor nem fogsz hízni, ezzel remélem tisztában vagy. Az anyagcserés baromságot pedig ne keverjük ide, az ilyen bullshiteket verd is ki a fejedből.

Nálad ez egyébként pszichológiai probléma, nem sportelméleti.

2023. aug. 23. 14:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem érzed jól magad, ha kifejezetten betegnek érzed magad, ki KELL hagyni az edzést. A tested jelez, bízz benne. Júliusban három hetet hagytam ki (és igen, volt miatta bűntudatom), de utólag úgy érzem, helyesen tettem. Amikor újrakezdtem, újult erővel tudtam csinálni.
2023. aug. 23. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!