Nagyobb kihagyás után kondi?
Körülbelül 8 hónapig jártam egyhuzamban edzeni, és nyilván ez a rövid, amatőr edzés alatt nem értem el komoly eredményeket, de 68 kilósan sikerült deadliftben 170-et felhúznom amire edzői segítség nélkül büszke vagyok ezen az időn belül. A többi gyakorlatban is viszonylag tisztességes számokkal tudtam dolgozni a testsúlyomhoz képest.
Viszont kikellett hagynom kb fél évet, (volt egy sérülésem kondin kívül) + érettégi ideje alatt nem igazán engedtek járni.
Nem félek attól, hogy abból a minimális izomzatból bármit is vesztettem volna, viszont az erőm teljesen odalett. Bármilyen gyakorlatot próbáltam, a régi súlyoknak a töredéke megy csak.
Mennyi az az idő, amivel kb heti 3-4 edzéssel visszatérhet a régi erőm? Érdemes egyáltalán a következő 1-2 hónapban maxolgatnom, vagy csak sérülést fogok kockáztatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!