Hogyan tudnék sok zsírt égetni? Kenyeret már nem eszem. Mit egyek-mit ne? Mit mozogjak? Kondi?
Szia!
Izzadással /sporttal/ rengeteget lehet fogyni. Én kapus voltam, nyáron is nyakig beöltözve kellett védenem és rengeteget le lehet így fogyni. Emellett javaslom a citromos ásványvizes diétát. Ha éhes vagy, inkább igyál citromos ásványvizet - többfajtát, úgy is le lehet fogyni. Mennyit mozogsz naponta? Ha semennyit, mindenképp kezdd el szépen fokozatosan! És ne szedj be minden drága szar pirulát, mert azt állítják róla, hogy fogyaszt!
A kolléganőm pl. inkább hízott tőle...
Sok sikert!!
köszönöm a válaszokat.
Hát naponta kb 1 órát gyaloglok,mert suli 30 perc tőlünk.
aztán mostanában el szoktam menni futni a városba,vagy a dombok között(sajnos nem nagyon tudok még 1 óránál többet futni).Gondolkoztam még,hogy eljárnék konditerembe,csak attól meg egy kicsit félek,hogy kiröhögnek.
konditerembe sztem csak pénzkidobás járni.
nem elég, hogy drága, vannak sajnos tényleg olyan búzák, akik kinéznek, valamint idő míg oda elmész, átöltözöl, hazamész, tusolsz, stb.
ellenben a futás ingyen van, elég hozzá egy jó cipő (ez kicsit drágább, de enélkül ne fuss, mert szétmegy a lábad!)
akkor mész, amikor időd és kedved van, persze azért legyen benne rendszeresség :D
az külön jó pont, h a suliba sétálsz. minél többet futsz, annál jobb lesz az erőnléted, és lehet, hogy év végére már 15-20 perc alatt beérsz.
kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!