Mivel lehet helyettesíteni a kenyeret?
Figyelt kérdés
Nem egyszer azt hallom/olvasom " a kenyeret és egyéb lisztes dolgokat kerüljük", akkor mit együnk helyette. Vagy hogyan van ez? El sem tudom képzelni, hogy egyáltalán egy napig ne egyek kenyeret vagy ilyesmit. Persze értem, hogy nem egészséges, de akkor is a testépítők minden étkezése főtt ételből és turmixból áll?2011. jún. 13. 19:16
1/9 anonim válasza:
mark86
rizs,krumpli,teljes kiőrlésű tészta/kenyér.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi :D
Krumplinál a főtt krumplira gondolsz vagy van egyéb egészséges elkészítése és sót lehet bele tenni?
2011. jún. 13. 19:23
3/9 anonim válasza:
mark86
az a lényeg hogy zsírmentesen készítsd. fűszerezni lehet.
4/9 anonim válasza:
A lisztérzékenyek abonettet esznek, illetve puffasztot kukoricát. Szerintem jók.
5/9 A kérdező kommentje:
:D Nagyon köszönöm a válaszodat még két kérdésem lenne a zöldség miért jobb a gyümélcsnél és pároltan is ugyanolyan hatásos?
2011. jún. 13. 19:36
6/9 anonim válasza:
mark86
a gyümölcsben sok a cukor,kukorica hízlal.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi:D Rengeteget segítettél :D
2011. jún. 13. 19:50
8/9 TOMAtm válasza:
a krumpli meg tele van keményítővel ....
9/9 anonim válasza:
mark86
igazad van,de módjával mehet. vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!