Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az lehetséges, hogy vizesebbne...

Az lehetséges, hogy vizesebbnek látom magam, ha "szemét" kaját eszek, de a kalória ugyanannyi?

Figyelt kérdés

1, 2300 kalória, nincs semmi cukros dolog, sem csoki, sem fagyi, semmi ilyen, 160g fehérje, 320g ch, 40g zsír.

2, 2300 kalória, viszont 400-500 kalória az csokiból, fagyiból jön össze. Ugyanúgy 160g fehérje, 320g ch, 40g zsír.

Létezhet, hogy vizesebbnek, zsírosabbnak látom magam a 2, lehetőség után, hiába ugyanannyi a kalória, vagy csak beképzelem magamnak? Visszább kellene vennem a kalóriákból?

2023. júl. 29. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy színpadra állás előtti hetekben versenyformában, akkor ez a "vizesnek látom magam" dolog semmit nem jelent. Amúgy meg ha kalóriában és szénhidrátban ugyanott vagy, akkor a szervezetedet és a biológiát nem fogja befolyásolni, hogy az emberi társadalmakban mit nevez a Femina.hu szemét kajának, és mit tiszta ételnek. Ő csak kalóriákat és makrotápanyagokat lát, nem rizst vagy csokit.
2023. júl. 29. 16:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondoltam.. Ezek szerint vissza kell vennem a kalóriákból, bár viszonylag érdekes, hogy férfiként 2300 is sok, napi 15 ezer lépéssel és heti 4-5 edzéssel. :D
2023. júl. 29. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem beképzeled. 2300 mihez? Szinten tartáshoz? Nem extrém szerintem, hacsak nem vagy 100 kiló színizom. Magyar honfitársaidon láthatod hova vezet a napi átlag kb. 3000 kcal
2023. júl. 29. 18:48
 4/5 A kérdező kommentje:

2300 konkrétan havi +1kgot jelent nekem.

Még a lányok is kb ennyivel tartanak szinten úgy, hogy alig mozognak, én meg sétálok több, mint 10km-t naponta és eljárok edzeni is.. Igazságtalan az tuti, de hát ez van, nem tudok ezzel mit csinálni, csak ne szeretnék ennyire enni..

2023. júl. 29. 19:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Na jó az tényleg durva. De szerintem havi +1kg az sok. Az elején nem tűnik annyinak, de évek alatt az már sok lesz plusz zsírszövetben. De lehet úgyis lassul majd.
2023. júl. 29. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!