Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy valaki több...

Hogy lehet, hogy valaki több mint 10 éve edz, és úgy néz ki mint aki fel van mentve testnevelésből?

Figyelt kérdés
Van 1-2 ismerősöm, aki több mint 10 éve edz, és sokan edzés nélkül jobban néznek ki. Egészséges felnőtt férfi, és fekvenyomásban is 60 kilóig sikerült pl eljutnia. Én is màr jó pàr éve edzem, és sokan jobban nèznek ki keveeebb edzéssel, de kb az 5 ből 4 évem a balfaszkodással telt el, és ki is hagytam hónapokat éveket. De hogy lehet az, hogy valaki több mint 10 év alatt sem jut sehova? a tápkiegeket persze veszi. Làtszólag keményen edz, bukásig. Gondolom a kajàja sincs kigrammozva, de ez hobby szinten teljesen felesleges is, és még így is sokkal többet kellett volna fejlődni. Ilyen emberek minek pazaroljàk egyàltalán az idejüket meg a pénzüket? Vagy ha szereti is csinálni, nem fordul meg a fejébe hogy valami k*rva szarul csinál?
2023. júl. 16. 17:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Nekem például csak a jelenlegi izomtömegem megtartása a cél. Nem akarok magamra több izmot felszedni, mert számomra felesleges. Jelentős állóképességi edzésmunkát végzek mellette. A súlyzós edzés számomra mondhatni felesleges kiegészítés, de mégis jobban érzem magam tőle hogy van rajtam egy kis izom. Ha nem járnék edzőterembe csak csont és bőr lennék.
2023. júl. 17. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.