10 éve része az életemnek az edzés, még is pofán röhögnek ha megtudják, hogy kondizom, miért nem látszik?
Heti 3x(1 óra) edzek kar/hát/váll és heti 3x(30 perc) has/láb 1 nap pihenő. Nehéz fizikai munkát végzek ezek mellett. Eszek mint egy disznó. 65 kg vagyok.
Mit javasoltok?
400g csirkemell
200g zab
200g túró
300g rizs
zőcség
csak neked állítottam össze, szívesen.
Köszi. :D
Nem nézek ki rosszul, akkor úgy írom hogy nem növekszek csak szálkásodok. Elkezdek enni és mire a végére érek már wc...
Mégis mennyit eszel? Tuti jól edzel?
Hm, létezik valami speckó állapot, betegség, mit tudom én, aminél terhelés plusz rendes evés mellett nincs fejlődés? Mert logika nincs benne egy szikra sem.
Esetleg 150 centis vagy, de akkor nem írtad volna, hogy nem látszik.
Egyelőre annak adok nagy esélyt, hogy az aktivitásodhoz s anyagcserédhez nem eszel eleget. Csak mert többet eszel, mint mondjuk a kigyúrt Józsi haverod, még nem tuti, hogy az neked elég, óriási az egyéni szórás kalóriaigényben.
BBKristóf
A csirkét hogy érdemes elkészíteni? :)
Mennyit edzel egy nap? Lehet, nincs ideje az izomnak regenerálódni. Ha heti háromszor edzel karra-vállra-hátra, akkor a kisebb izmokra egy alapgyakorlat elég, a nagyokra meg kettő.
Ha becsületesen leedzel mindent, 3-4 gyakorlattal, 3-4 sorozattal, akkor izomcsoportonként heti egy edzés elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!