Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 10 éve része az életemnek az...

10 éve része az életemnek az edzés, még is pofán röhögnek ha megtudják, hogy kondizom, miért nem látszik?

Figyelt kérdés

Heti 3x(1 óra) edzek kar/hát/váll és heti 3x(30 perc) has/láb 1 nap pihenő. Nehéz fizikai munkát végzek ezek mellett. Eszek mint egy disznó. 65 kg vagyok.

Mit javasoltok?

2016. máj. 18. 23:34
1 2
 11/20 Cortez70 ***** válasza:
100%
Köszi a lepontozást kocsogok. Szerintetek ha eleget enne és jól edzene, akkor nem lenne izmosabb?? Nem ártana gondolkodni gyerekek.
2016. máj. 19. 07:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Mint tudjuk, azért szerepet játszik a genetika faktor is. Ahogy előttem írták, egyél többet, edz keményen és pihenj jól, utóbbit se felejtsd el! Növeld a kaját, ha ily gyors az anyagcseréd.
2016. máj. 19. 09:16
 13/20 anonim ***** válasza:
Én sem értem miért lett Cortez lepontozva. Teljesen igaza van. Az a baj hogy a kérdező azt hiszi mindent megtesz a fejlődés érdekében de közben meg ez messze sincs így. "eszek mint egy disznó" csak épp az a helyzet hogy minőségi kaját kellene enni nem azt ami éppen elénk kerül. Ha meg megvan a megfelelő kaja is meg az edzés és pihenés akkor meg senki ne akarja már bemesélni nekünk hogy 10 év alatt alig van rajta változás. 10 év alatt nem jutott eszedbe hogy esetleg valamit rosszul csinálsz vagy esetleg elmenni dokihoz hogy minden rendben van-e?
2016. máj. 19. 10:03
 14/20 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nem bántásképpen de 10év alatt valóban látszódni kellene a gyakorlatoknak",sőt egy év alatt is már..Kérdező azért ne úgy egyél mint egy disznó, jó? :)) Szépet!!
2016. máj. 19. 10:13
 15/20 anonim ***** válasza:
47%

Kerdeznek kettot amibol jo esellyel kiderul miert nem fejlodsz:

Mennyivel guggolsz?

Mennyivel huzol fel?

Ja, hogy nem szoktal guggolni a felhuzasrol meg most hallasz eloszor?!

Na ezert nem fejlodsz!

Cafolj ram ha nem igy van!

2016. máj. 19. 11:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Guggolás és felhúzás nélkül is lehet fejlődni.

Ahogy Cortez is írta, vagy a kaja nincs rendben, vagy az edzéstechnika, vagy a pihenés.

Vagy egészségügyi dolog van a háttérben, de akkor meg el kellene menni dokihoz. Bár én még nem hallottam olyat, hogy valaki ne nőtt volna valamennyit, legalább egy kicsit, legyen bármilyen betegsége. Hacsak nem valami nagyon komoly dologról van szó.

2016. máj. 19. 12:26
 17/20 anonim ***** válasza:

"Guggolás és felhúzás nélkül is lehet fejlődni."

Naturálként is?

2016. máj. 19. 12:28
 18/20 anonim ***** válasza:

Igen, naturálként is.

Félreértés ne essék, ezek a legjobb alapgyakorlatok, én is tolom őket ezerrel, de nem az egyetlenek.

Mellizmot sem csak fekvenyomással fejlesztheted, vannak más gyakorlatok is, amikből lehet választani.

2016. máj. 19. 14:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Azért kérdezem, mert általában azt mondják, naturálként mindenképpen erősödni kell és nagy súlyokat emelni, ha izmosodni akarsz. És ezeknél a gyakorlatoknál lehet a legnagyobb súlyokat megmozgatni.
2016. máj. 19. 15:28
 20/20 Cortez70 ***** válasza:
Így van. Naturálban nagy súlyos alapgyakorlatokkal tudsz jól fejlődni, nem pedig csigás bohóckodással. Aki cuccol az pumpálgatással is fejlődik, de egy naturálnak az kevés lesz.
2016. máj. 19. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!