A TWB-s gyerek hogy nézhet ki ilyen szarul ha kb.10 éve edz?
2017. máj. 20. 22:13
1/19 Cortez70 válasza:
Genetika, szar edzés, szar étrend.
4/19 anonim válasza:
Hozzánemértés. A csávó a saját dogmái után futkos, ahelyett, hogy edzene normálisan.
5/19 anonim válasza:
Győzikével szinpadra állnának nehéz lenne eldönteni melyikük a befutó.
6/19 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy nézhet valaki ki ilyen fosul 95kg-mal. A csávó 20 kilóval könnyebben is ugyanígy nézett ki. Ez már tehetség.
7/19 anonim válasza:
kinek mi a szär
testépités körben ez nem rossz 1-2 év után, de 10 év...
viszont ha nem csak a testépitőket vesszük hanem minden embert akkor átlagon felüli jó fizikummal rendelkezik...
nézőpont kérdése, videót még egyet sem láttam tőle de nem is érdekel egy magyar videó sem
8/19 palilaci válasza:
Etrendjevel nem hiszem, hogy baj lenne, inkabb szarul edz. 10 ev utan 90kgval fekvenyomni 95kilosan nevetseges teljesitmeny.
9/19 anonim válasza:
Persze #7-es, ha meg egy afrikai éhezőhöz viszonyítunk, akkor egyenesen brilliáns a fizikuma. Komolyan miért kell szépíteni a fost? Nem is az a baj, hogy ekkota hulladék, hanem, hogy mellette veri magát, meg okoskodik, közben fingja nincs semmiről. 75kg-mosan nagyobb voltam, mint ez a balfsz 90kg-osan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!