A TWB-s gyerek hogy nézhet ki ilyen szarul ha kb.10 éve edz?
2017. máj. 20. 22:13
11/19 anonim válasza:
palilaci,nézz csak rá az instájára.Állandóan a csalókajás képeket rakja fel.Valszeg az étrendje is szar
12/19 anonim válasza:
ja gondolom itt mindenki 100kg 8% tzs full natural 300-al fekvenyomó gépezet:) csak mert mindenki ezt irja magáról aztán itt fikáztok mindenkit
én nem védem ezt a gyereket vagy ilyesmi, de szégyen hogy itt veritek magatokat egy anonim oldalon, ennyire unatkozni bsszus...
13/19 Cortez70 válasza:
A kérdező érdeklődött, hogy mi lehet az oka. Mi pedig leírtuk, ennyi. Nem kell ezen pörögni.
14/19 anonim válasza:
Attól mégx hogy ezt a ripacs bohócot oltom, még nem lesz egyenlő azzal, hogy valótlan dolgokat hazudozok magamról. Biztos nagy rajongója van ennek a majomnak és most a pici lelkedbe lett taposva.
15/19 anonim válasza:
#12,szerintem ha valaki a neten blogok,videók formsájában ossza az észt a testépítésről,plusz edzésterveket is irogat pénzért,attól azért elvárjuk,hogy nézzen is ki valahogy..De nem csak ő ilyen.Van egy pár fitness youtuber,akik szintén nem néznek ki sehogy.Csak azt nem értem,hogy akkor mire fel van ekkora rajongótáboruk?
16/19 anonim válasza:
De legalább jó dolgokat terjesztene, akkor azt mondom le van szarva. De baromságokat beszél, fingja nincs semmiről. Ha szarul néz ki legalább lenne erős, de mivel nem tud edzeni így gyenge is. Az ilyen ne reklámozza magát.
17/19 anonim válasza:
Azt bírom, hogy folyton mutogatja a nőjét, de a fejét, soha nem látjuk... Olyan az a nő, mint Tom és Jerry-ben a gazda, akinek sosem látni a fejét. :D
18/19 anonim válasza:
És lehetőleg rá kell rakni egy 30cm magas kvás tűsarkút, majd megkérni, hogy fogdossa a szottyad testét. Csak, hogy lásd mekkora alfa.
19/19 anonim válasza:
Nekem a Kisasszony jut róla eszembe a Pindúr pandúrokból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!