Mivel magyarázható az, ha valaki 10 éve intenzíven edz, elég jól kajál, de mégsem néz ki jól?
Vannak olyan izomcsoportjaim, pl. a bicepszem, ami csak és kizárólag bedurranva edzés után néz ki remekül, egyébként pedig katasztrofális. Keményen gyilkolom, nagyon erős (szabályosan jóval nagyobb súlyt emelek, mint a nálam nagyobb karú sporttársak), de méretre nem fejlődik.
A négyfejű combizmommal dettó ugyanez van, nagyon bírja az edzést, intenzíven edzem, baromi nagy súlyokat bír el, de abszolút nem jön ki a formája semmilyen szinten.
Kezdek beletörődni, hogy ennyi a genetikám.
Az öcsém pl. 17 (én 25) és fél éve se eddz, már olyan izomarányai vannak, hogy nekem SOHA nem voltak olyanok. Csúcsos bicepsz, éles tricepsz, tömegei is van és száraz.
Egy haverom azt mondja, egyszerűen csak alapból zsírosabb típus vagyok, a kötőszövetem fedetté tesz, ezért sem vagyok erezett. Ez válasz lehet arra, hogy miért néz ki rosszul a bicepszem és a combfeszítőm.
Mit lehet ezzel kezdeni? Tanácsok?
Ennek rengetek oka lehet,úgyhogy így látatlanban nem fogok találgatni.De valóban az arányok döntően befolyásolhatnak egy fizikumot,mert egy kis arányos izomzat,testfelépítés jobban mutat,mint egy nagy de aránytalan.Amiket gyakran szoktam látni és nagyon arány romboló dolgok.
A felkar nagyobb,mint a vállak.
A vállnál nincsen felépítve a hátsó fej.
A mellizom nagyobb,mint a hát.
Vékony női nyak egy széles vállhoz.
Az alkar aránytalanul kicsi a felkarhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!