Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek is nehezebb...

Szerintetek is nehezebb hiteles információhoz jutni, mint 10 éve?

Figyelt kérdés

2010 és 2012 között amikor kondiztam, mivel egy lépéssel a többiek előtt szerettem volna járni, kizárólag angol nyelvű oldalakon olvastam az étrendről/edzéstervekről. Utána jött 8 év szünet, majd mostanában megint újrakezdtem.

Ami fura, hogy az internet mintha teljesen kicserélődött volna. Olyannyira elárasztották a fizetős hírdetések félmeztelen megmondóemberekkel, hogy gyakorlatilag kb csak a redditen lehet értelmes dolgokat olvasni. Persze lehet azt mondani, hogy 10 éve is tele voltak az oldalak reklámmal, de én kb úgy érzem, hogy akkor még az volt a modell, hogy felraknak egy értelmes edzéstervet ingyen, megélni meg a porból fognak, amit aztán az adott oldalról rendelhetek meg (emiatt az étrend már akkor sem volt hiteles). Nem emlékszem, hogy ez az internetes "personal" coaching ennyire ment volna.

2020. jún. 21. 15:46
 1/3 MadSeal ***** válasza:
100%
Az emberek azóta rájöttek, hogy nem a BCAAtól, meg zöldalmás Glutamintól lesz 50es karjuk, ezért azt már nem lehet eljátszani. Új területeket kellett keresni, amivel pénzt szerezhetnek. Egyébként youtube-on van pár elég jó csatorna, pl. Jeff Nippard, Greg Doucette, Mountaindog1 (John Meadows), Athlean-X, OmarIsuf, Eric Bugenhagen és Jujimufu is néhanapján dobnak be 1-2 jó tippet stb. Persze 100%ban egyik sem fog egyetérteni, mindegyiknél lesz valami, amit máshogy gondolnak, mert nekik az vált be. Ezért jó szerintem mindet nézni, és eldönteni, hogy számodra mi fontos és mi nem.
2020. jún. 21. 16:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezek közül szerintem Omar a legjobb a széles közönségnek, rakott már ki több működő edzéstervet is, és látszik, hogy érti a dolgokat, van tapasztalata. Ezzel ellentétben Athlean-X nem nagyon ért az edzésprogramozáshoz, ez már kiderült, és gyógytornász/biomechanika szempontból sem annyira alapos, csak ez laikusoknak nem tűnik fel, de nyilván elég sok anyagot gyártott, abban vannak jó tippek is. Jeff Nippard ilyen szempontból szerintem jobb, és elég obejktíven, kutatásokra támaszkodva próbálja körüljrárni a dolgokat. Juji inkább szórakoztató tartalmat csinál, nem annyira informatív, Eric pedig mindsetet ad. :D
2020. jún. 21. 20:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Elnézve sokszor az itt született válaszokat, az emberek nem jöttek rá semmire, még mindig ugyanazokat az étrendkiegészítős hülyeségeket nyomják sokan. Nem csak, hogy mi kell, hanem az időzítést is.

Egyébkén szerintem Sean Nalewanyj sem rossz.

2020. jún. 22. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!