Szerintetek is nehezebb hiteles információhoz jutni, mint 10 éve?
2010 és 2012 között amikor kondiztam, mivel egy lépéssel a többiek előtt szerettem volna járni, kizárólag angol nyelvű oldalakon olvastam az étrendről/edzéstervekről. Utána jött 8 év szünet, majd mostanában megint újrakezdtem.
Ami fura, hogy az internet mintha teljesen kicserélődött volna. Olyannyira elárasztották a fizetős hírdetések félmeztelen megmondóemberekkel, hogy gyakorlatilag kb csak a redditen lehet értelmes dolgokat olvasni. Persze lehet azt mondani, hogy 10 éve is tele voltak az oldalak reklámmal, de én kb úgy érzem, hogy akkor még az volt a modell, hogy felraknak egy értelmes edzéstervet ingyen, megélni meg a porból fognak, amit aztán az adott oldalról rendelhetek meg (emiatt az étrend már akkor sem volt hiteles). Nem emlékszem, hogy ez az internetes "personal" coaching ennyire ment volna.
Elnézve sokszor az itt született válaszokat, az emberek nem jöttek rá semmire, még mindig ugyanazokat az étrendkiegészítős hülyeségeket nyomják sokan. Nem csak, hogy mi kell, hanem az időzítést is.
Egyébkén szerintem Sean Nalewanyj sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!