Hogyan tudnék megtanulni fekvőtámaszokat csinálni?
Figyelt kérdés
Egy normális fekvő támaszt sem tudok megcsinálni azt sem tudom, hogy kell.
Viszont suliban sokszor jegyre megy s nagyon rosszul illetve kínosan érzem magam, hogy míg mások 50-et is képesek megcsinálni addig én egyet sem.
Meglehet-e ezt az én esetemben tanulni és ha igen akkor hogy?
(Nemtudom számít-e,de viszonylag vékony a testalkatom s egy héten kétszer járok futni illetve heti egyszer nyújtani is szoktam)
16L
2023. júl. 9. 01:15
1/3 anonim válasza:
Próbáld meg úgy, hogy nem a lábújpárnákon támaszkodsz, hanem a térdeiden (tegyél alájuk valami puha párnát). Ha így meg tudsz csinálni kb. 20-at, akkor talán 1 igazit is meg fogsz majd tudni csinálni.
3/3 anonim válasza:
Van a neten a Fegyencedzés című könyv.
Abban a fekvőtámasz 10 részre van osztva.
Először a falnál kell csinálni, tehát rendesen állsz a fallal szemben és csak tolod el magad majd visszaengeded. Utána jön a következő gyakorlat míg el nem jutsz az egykezes fekvőig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!