Hogy oldjátok meg az alvás/regeneráció kérdését?
Figyelt kérdés
Sajnos vannak napok, mikor 10 órázom. És nagyon fáraszt a munka (ülő) és az edzés illetve a napi 3 óra ingázás. Sajnos nem elég a 8 óra alvás, vagy pedig nincs annyi időm, hogy 8 órámat kialudjam.
32N 160cm/70kg
2023. ápr. 13. 13:52
1/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan, ha nem alszok 10 órát vagy többet, meg vagyok halva.
2023. ápr. 13. 14:02
2/5 anonim válasza:
Nekem edzések után 9 órára van szükségem, hogy ne legyek hulla. Ezt délutáni alvásokkal oldom meg. Este 6-8 óra , amennyi sikerül. És legalább heti 2-szer alszom délutánonként.
Hétvégente meg 10 órákat alszom.
Ha nem tudsz aludni, akkor vissza kell venni az edzés volumenből és nem leszel hulla.
3/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túlalszod magad és azért vagy fáradt? Én ha 7-8 óránál többet alszok, már érzem, hogy sok volt. Ha esetleg 11-12-t alszok valami miatt - inkább régebben volt ilyen- akkor meg fájt a fejem egész nap, és sokkal fáradtabb voltam
4/5 anonim válasza:
Én fixen 6 órát alszok és messze van téve az ébresztőóra, hogy muszáj legyek felkelni az ágyból. Máshogy ez nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!