Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha futásban 1 év alatt nem...

Ha futásban 1 év alatt nem tudtam 7 p/km alá kerülni, akkor nem az én sportom, hagyjam abba, keressek másikat?

Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 21:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Egy harmadik edzőt?

És mondd, mit tudna velem csinálni?

A lassú, de rendszeres és néha pár perc gyors futáson kívül mi kell? (Semmi.)

2023. márc. 12. 15:53
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Neked pszichológus kellene. Hogy lehet valaki ekkora ideggörcs?
2023. márc. 12. 16:12
 13/16 A kérdező kommentje:

Az is irritál, hogy az életben már megint olyanba kezdtem, ami k..ára nem megy és HA el is érek valamit, egészségkárosodás árán és k..ára nem leszek boldog.

Az is irritál, hogy SENKI se ad támpontot, egy nőnek milyen tempó normális, milyen tempó jelenti azt, hogy hagyja abba inkább, 30 felett mennyire van fejlődés (azt tudom, hogy távban igen, tempóban fogalmam sincs, van-e....)

Az is irritál, hogy face csoportokban felvágnak az 5:30-as edzéseikkel és lehet, hogy igazából 21 évesen kezdte a futást VAGY komoly sportmúltja van, esetleg valami brutáljó genetikája.

Így az ember a légüres térben lebeg, csak olyan sportot akar, ha már muszáj, amiben ad valami örömöt is, például egy közösségi futás vagy egy 1:45-ös prágai maraton adna. A heti 4 futás NEM (senkinek sem!!), de a célok igen.

Az úszást is a gerincferdülésem és a Balaton miatt csinálom, különben a következő uszoda miattam égne, ha odakényszerítenének célok nélkül...

És 12-es, elegem van abból, hogy kéretlenül véleményt mondasz rólam. Ki a r... f.. kért meg rá és kit érdekel a véleményed? Mondj MAGADRÓL véleményt.

2023. márc. 12. 16:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

13: akármennyire is nem tetszik, a lelki békéd hiányzik, nem egy másik sport.

Milyen támpont kell? Én pl 35p környékén futom az 5kt. Nekem az a célom, hogy bejussak 34 alá. Aztán egy fél év múlva 30 alá. Meg gyűjtöm a kilométereket conqueror challange-en.

Nincs ilyen szint, hogy hagyja abba inkább. Ha lenne, akkor nekem tavaly mondták volna a 10km Vivicittán a majdnem 90 percemmel, hogy inkább menjek sakkozni. De nem tette senki, hiszen az ember magáért teszi. Csinálja, fejlődjön magához képest.

De elmehetsz egy spartanra is, hátha bejön a sárban fetrengéses futás (nekem bejön).

2023. márc. 12. 17:59
 15/16 A kérdező kommentje:

Hogyan tudsz te ilyen kegyetlen gyorsan fejlődni?

Nekem ma ment 148-as átlagpulzussal 6:57 és meghaltam konkrétan.

Tavaly kb ilyenkor a COVID-om után!! 6:50 is ment ilyen pulzussal, kevésbé meghalva

2023. márc. 12. 19:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Homo. ne versenyezz.

Fő az egészség!

Az a legnagyobb kincs.

Majd rájössz.

2023. márc. 18. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!