Ha futásban 1 év alatt nem tudtam 7 p/km alá kerülni, akkor nem az én sportom, hagyjam abba, keressek másikat?
Lelkileg is lehangoló a totyogás, nem is természetes mozgás amúgy és esélyem sincs egy közösségi futásra.
Plusz nagyon jól látom, hogy MINDENKI gyorsabban edz nálam.
Az elmúlt 1 évben semmit se javult a tempó-pulzus arányom, de egyre alacsonyabb pulzusnál adott a kellemes tempó érzése. Így lassultam is tulajdonképpen.
Versenyen talán a 6:30 menne, de majd a Vivicittán kiderül, ha addig semmi se jön közbe..
Szóval így érdemes csinálni ezt a sportot?
Egyrészt én önmagam SE győzöm le az 1 éve, amióta futok. Másrészt "önmagam legyőzése" kéthavonta egyszer fog kirángatni kocogni, akkor is csak 20 percet.
Azok már célok, hogy idegenben félmaratont futni 1:45 alatt, vagy közösségi futáson részt venni, ott 135-ös pulzussal kocogni kedélyesen csevegve. Ezek már kirángatnak futni, de elérhetetlennek érzem.
6: harcművészeten szocializálódtam, magamévá tettem ezt a gondolatot és sok mást is, és elértem már vele ezt azt. Amíg aktív voltam, heti 8 edzésre jártam, persze versenyeztem is. Most már munka mellett nem ezt csinálom (pl az időbeli kőtöttség miatt, amit te is írtál), edzőterembe járok, ott aztán tényleg csak magamnál kell jobbnak lennem edzésről edzésre.
Attól, hogy a te lelkivilágodhoz a nyafogás áll közelebb, nem mindenki ilyen, és nem kell mások elveit lebullshitezni.
8: lockdown alatt kezdtem diétázni és futni, 50 kilót adtam le végül, szóval nagyon nem illek a világképedbe.
9: keress egy edzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!