Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek elérek vele valamit?

Szerintetek elérek vele valamit?

Figyelt kérdés
érdemes elkezdenem gyúrni ha vékony alkat vagyok?
2010. okt. 6. 10:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

markus rhül 120fontosan(60kiló körül)kezdett el edzeni.340fontos volt offszezonban amikor abbahagyta.Akkor szerinted számít a vékony alkat?Vagy van olyan egyáltalán hogy vékony alkat?

Olyan van aki nem eszik eleget

2010. okt. 6. 10:32
 2/14 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi a célod.

Egyébként szerintem érdemes természetesen. Manapság az emberek túl keveset mozognak. Egyrészt mozognál valamit, másrészt a fizikumod is jelentősen megnövekedne, vagy az esetleges feleslegek eltűnnének, bár az szerintem Neked nincs. :)

Szóval azt mondom, vágj bele! :)

CSak ne szedjél szteroidokat... Szerintem.. :)

Azért csináld, hogy jól érezd magad, és annyit csinálj, amennyit tudsz, ez idővel úgyis növekedő tendenciát fog mutatni mindenféle felesleges, drága, függőséget okozó bogyó nélkül is! :)

Jó edzést! :)

2010. okt. 6. 12:29
 3/14 anonim ***** válasza:

2. vagyok! Még valami!

A bogyó nélkül, "önerőből" megizmosodott Férfiak sokkal vonzóbbak a nők számára, mint a bogyósok! ;)

2010. okt. 6. 12:29
 4/14 anonim ***** válasza:

Akkor azért volt nekem mindig nőm mert én általában szúrtam:D

Bár most hogy bogyózok akkor meg sem próbálok csajozni.Majd ha megint bökős kúra lesz!

2010. okt. 6. 13:21
 5/14 anonim ***** válasza:

h4x0r! Most kicsit gonoszkodom: vannak ízlésficamos nők is! ;)

Viccet félre téve: Egyébként az előbbi, amire reagáltál egy tény. Felmérések alapján a nők ha választaniuk kell a "mesterségesen" izmolt és "természetesen izmolt" pasik közül, határozottan, nagy fölényben a természetesek nyertek. Keress rá. :)

És ez a baj, hogy egy általános felmérést mindenki magára vesz.. :)

Az előbbit egyébként úgy gondoltam, hogy ha elkezdi és csinálja és mondjuk a csajozás miatt szánja el magát, akkor az esélyei nagyobbak így, mint amúgy a kutatások alapján.. :) Igaz, ezt nem tettem hozzá, így hát: Mea culpa! :)

2010. okt. 6. 13:35
 6/14 anonim ***** válasza:
Bocsi, elgépeltem a nevedet, kedves h4xOr! :)
2010. okt. 6. 13:35
 7/14 anonim ***** válasza:

Azt te ránézésre meg nem mondod.Főleg hogy nincs mesterséges izom.Az izom az izom csak szteroiddal gyorsabban pakolom fel

Egyébként értem én hogy mire gondoltál csak kicsit kukacoskodtam

2010. okt. 6. 13:45
 8/14 anonim ***** válasza:

Azt viszont itt leszögezem hogy ezzel NEM ajánlani akarom a kérdezőnek.

Ehhez megfelelő táplálkozás,edzés és iszonyatos mennyiségű háttérismeret kell

2010. okt. 6. 13:50
 9/14 anonim ***** válasza:

Akkor most megmondom Neked, hogy mi nők látjuk azt a nem látható különbséget! :DDD

Úgy érzem, mi ketten erről jól el tudnánk beszélgetgetni. :))

Egyébként mindenképpen egy érdekes téma. Ha használatról van szó, akkor pedig nagyon veszélyesnek tartom. Pont amiatt, amit írtál! Szigorú szabályok vannak, amiket meg kell tartani. :) Már csak a saját érdekünkben is.

Különben én azt vallom: "A kevesebb néha több!" :)

2010. okt. 6. 14:06
 10/14 clint ***** válasza:
a chippendale fiukra is félelemből sikoltoznak:D:D
2010. okt. 6. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!