Ha fogyni szeretnék és van leg magic gépem akkor azon ha mindennap csak azon "sportólok" akkor elérek vele valamit?
Ha engem kérdezel, a Leg Magic egy vacak. A lábad izmait megdolgozttatja, de nem olyan intenzíven, hogy fogyj. Max formál valamennyit a lábadon. Tudom, mit mondanak a reklámban, dehát ott mindent mondanak, amit hallani akarsz.
Ha fogyni szeretnél, valamilyen aerob mozgást kell végezned, futni, táncolni, aerobikozni, úszni, bringázni, és mellette egészségesen táplálkozni, kerülni a zsírt, cukrot.
Csinálj Rubint Réka tornát,garantált az eredmény(és garantáltan besz@rok az izomláztól,de rohadt jó érzés :D )!!
25/N
"sportólok"... khmmm...
Röhely amit mondanak a TVshopokban, hogy egy fajta mozgással heti 5X5 percben akár a TV előtt az ember 35 kilót ad le 4 nap alatt.
Megdolgozza néhány lábizmodat ami látható is lesz rajtuk, de ha fogyni szeretnél akkor teljesebb mozgást kell végezni.PL futás, úszás, egyéb intenzív mozgás.
Leg Magic levezetésnek jó, vagy bemelegítésnek.Ha fogyni akarsz, akkor első körben a kajálást kell átgondolni.naponta testsúlykilogrammonként 1.5 g szénhidrátot és 3 g fehérjét kell enned.Evvel megizmosodsz és szálkásodsz, ha normális edzést is találsz mellé.
Én például már 3 hónapja csirkét és rizst eszem hétköznaponként.Persze nem kell neked is ez.A lényeg, hogy a szénhidrát bevitelt korlátoz.Én már nem eszem kenyeret.3 hónap alatt fogytam 10kgot, mellé az izomtömegem megmaradt,tehát szálkásodtam:) ennyit tudok ajánlani:)hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!