Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha így csinálom elérek vele...

Ha így csinálom elérek vele valamit?

Figyelt kérdés

A belsö combom és a popóm lötyög kicsit..:S arra gondoltam hogy 1 héten 3x 40 percet kocogok, 20 percet bicajozok. és 1 szer eljárok úszni. Kérdésem az lenne, hogy igy fog változni vmit? Igazábol nincs sehol rajtam felesleg csak a combomon, és a popomon.. 47 kg vok. és nem eszem tul magam sosem...

Jah , és még annyit, hogy bicozni milyen tempoba kell hogy hatása legyen? És milyen úszás ajánlott?

2009. júl. 7. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Határozottan segíteni fog!! Főleg, mert alapból vékony vígy, így hamarabb is fog meglátszódni. Bicajozásnál a lényeg, hogy 130-on legyen végig a pulzusod, ami egy közepes tempót jelent közepes nehézséggel. Úszásnál pedig sztem ha a belső combodat és a fenekedet szeretnéd karcsúsítani akkor a sima "béka" úszást javaslom, mert az megmozgatja rendesen a combodat.
2009. júl. 7. 19:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tartalmas válaszod!
2009. júl. 7. 19:57
 3/4 Krisz85 ***** válasza:
100%

Annyit még hozzátennék, hogy a magasságod is döntő ebben, nézve a testsúlyod, viszont súlyzós edzés is kéne, a 3x40 perc kocogás jónak tűnik, nem is kell nagyobb intenzitás annál. Fogsz változni, és ha még úgy is táplálkozol ahogy kéne, na akkor igazán. A pulzusérték fogyáshoz, átlagembernek bringához épp elég 110-130 között, ahogy írták előtte, magas, közepes pedálfordulaton, nem kell megszakadni, de egy órán át tartson a bringa, nem a bringázás gyorsasága határozza meg a zsírégetést a Te szinteden.

A futás, úszás és bringa nagyon jól fejleszt. Bár ha nagyon túledzettnek érzed magad, akkor édemes kiiktatni az egyiket a heti edzésprogramodból, vagy váltogatni valamelyiket ciklikusan, egyik héten csak bringa futás, aztán bringa úszás és így tovább. Kész triatlon bajnok leszel a végére ;-)

2009. júl. 7. 22:45
 4/4 A kérdező kommentje:
:D LOL. köszi. sajnos a súlyzó kilöve mert gerincmütétem volt és nem nagyon lehet eröltetni :( amugy 154 cm vok.:)
2009. júl. 8. 03:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!