Milyen súpyemelô övet ajánlanátok (gerincferdüléssel)?
"fajni szokott a derekam, barmilyen gyakorlatot vegzek"
Jó eséllyel egy öv nem fogja megoldani a problémádat. A helyedben felkeresnék ezügyben egy gyógytornászt. A belikelt övek közül pedig egyedül csak az első használható.
Fogok gyogytornaszhoz jarni, fozot is kapok majd, nem reg lettem diagnosztizalva (24 fok fent, 15 lent), eleg sok ido a papir munka.
Rendben, megrendelem az elsot, koszonom a segitseget.
Én gerincferdüléssel edzek régóta és személy szerintem nem ajánlom az öv használatát, legalábbis nem azért, hogy fájdalmon segíts vele, csak elodázod a problémát. Ha valaki edz néhány éve, megtanulta a helyes technikát, erős a törzse akkor használjon övet, de addig inkább a helyes kivitelezésre kéne koncentrálni. Így kisebb súllyal fogsz tudni edzeni, de van más gyakorlat a guggoláson kívül, hogy tudj még guggolás után dolgozni a lábadon, pl. lábtoló.
És ahogy írták, erőemelő övet vegyél, az való guggoláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!