Mi ez a tabata? Hatásos? Tényleg napi 4 perc használ?
"Azt meg csak halkan merem megjegyezni, hogy nemcsak a testépítés sport. Vannak olyan sportágak, ahol a cél az, hogy minél kissebb, de gyors, robbanékony és kitartó legyél. meg technikás is. "
Igen, csak abban van előtte bemelegítés és formagyakorlatok is, mint például a capoeirában, ahol kb 20-30 másodpercig kell brutálisan pörögni forogni, mozogni a körben az órás, msáfél órás edzés végén, amikor már amúgy is durván kivagy, ha rendesen csinálod. Na ott van haszna a bemelegített izmokat gyors, erőteljes, technikás mozgásnak alávetni, míg ki nem fáradsz, de ez a napi 4 perc... amúgy a kérdező nem kérdezte mire hatásos.
tudom:
Hi. This is the qmail-send program at freemail.hu.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.
Én napi fél órát szoktam guggolni megállás nélkül, amilyen gyorsan csak bírom. És igen van neki hatása, mert rövidtávon és hosszútávon is sokkal jobban futok és a zsírt is égeti 1000X-el.
Emellett persze járok kick box edzésre heti 3X és elég nagy súlyokat is emelgetek minden nap. Fekvőből pedig 200-at letudok nyomni egyhuzamba pár perc alatt.
Szerintem sokáig kell edzeni maxon és akkor minden jó lesz...
http://www.youtube.com/watch?v=AOYpU9gg1yc
AJánlom figyelmetekbe gyúrósok...
Szájkarate!
Jót szórakoztam rajtatok. Annyi, hogy semmi közötök az egészhez. Az egyik az internetmágus a másik meg a konditerembe okosodó (a legrosszabb fajta).
Egy óra alatt kinyírnám az összes csicskát.
:D:D:D
Ahelyett, hogy itt szívjátok egymást inkább takarodnátok edzeni.
:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!