Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Beviszitek magatokkal a...

Beviszitek magatokkal a telefont az edzőterembe?

Figyelt kérdés
Ha igen, hova teszitek amíg egy gépen vagytok?

2023. jan. 12. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én benn hagyom az öltözőszekrényemben, így biztos nem vonja el a figyelmem. És egész nap nyomkodom a telefont, legalább az a másfél órában még edzek had tudjak kikapcsolódni teljesen.
2023. jan. 12. 14:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Be, a földre rakom, a gép mellé, ahol még nincs útban.

Telefonon írom fel mit csináltam, mibôl mennyit próbáltam, mekkora súllyal és hány db sikerült ha nem sikerült mind, hova állítottam a gépet, mennyire volt nehéz, stb.

Hogy legközelebb tudjam honnan induljak és milyen szintet kellene megugrani. Különben elfelejteném.

2023. jan. 12. 15:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
én a zsebembe. zene nélkül(amit én hallgatok)sose tudnék edzeni rengeteget számít.Ha olyan gyakorlatot végzek kiteszem magam mellé a földre(pl lábtolónál)
2023. jan. 12. 15:14
 4/10 meszike91 ***** válasza:
16%
Nem. Nem is járok edzőterembe.
2023. jan. 12. 15:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Zene miatt igen, + a telefonomban vezetem egy alkalmazáson belül a progresszió.
2023. jan. 12. 17:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Bárhová leteszem, akár a földre is. Nem olyan teremben edzek, ahol sokan vannak, szóval az ég világon semmi és senki sem árthat neki + senkit sem zavar.

5# voltam

2023. jan. 12. 17:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Csak a zene miatt igen.
2023. jan. 12. 18:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Persze, azon hallgatom a zeném. Egyébként ahová épp megyek, lerakom a falhoz, én se nyúlok hozzá, mást sem zavar.
2023. jan. 12. 19:31
 9/10 anonim ***** válasza:
A táskámban hagyom. Zene szól enélkül is, ha meg hiányozna, vennék egy dedikált lejátszót.
2023. jan. 12. 20:37
 10/10 anonim válasza:

Amikor jartam, a szomszed haz aljaban volt a terem.

Meg csak el sem vittem a telefont oda magammal. Zene volt alapbol. Az edezesprogram fejben. A fejlodest meg magamtol is ereztem.

2023. jan. 14. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!