Melyik gép mire való az edzőteremben? Ott adnak elérhetőséget személyi edzőhöz?
Megvettem az edzősruhámat. Innentől tanácstalan vagyok :D menjek be,és kérjek egy havi bérletet? Aztán menjek edzeni? :D honnan jöttetek rá a gépek használatra?
Mivel fogalmam sincs hogy álljak neki, gondoltam felkérek egy személyi edzőt,csak két kérdésem is van :
Ott tudnak ajánlani edzőt?
Meddig kell egy személyi edzőt "felbérelni"? Egy adott célig érdemes?
+1
Hogy viselkedik egy személyi edző?
Előre is köszönöm a válaszokat
én először bementem párszor, és pl ellipsziseztem, futógépeztem csak, és közben figyeltem az edzőket, akik ott dolgoztak. elmentem pár csoportos órára is. Aztán azzal az edzővel, aki szimpatikus volt, beszéltem, hogy vállalna-e privátban is. Vállalt :)
Megkérdezheted a recepción is, csak fennáll az esély, hogy valami haverját ajánlja, vagy azt, akinek (nem véletlenül) a legkevesebb órája van...
Az, hogy meddig, egyénfüggő, Van, aki egészéletében edzővel edz, mert megengedheti magának, és ez motiválja, vagy kényelmesebb neki, vagy szükséges az állandó kontroll...
Van, aki megtanulja a gyakorlatokat, és utána egyedül edz. Majd meglátod, melyik a jó.
Hogy viselkedik az edző? Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy hogy viselkedik egy ember... egyénfüggő. Azt azonban ne felejtsd el, hogy az edző NEM TESZ neked szívességet. Ő egy szolgáltató, és igenis dolgozzon meg a pénzéért! Figyeljen rád, javítson, ha kell, ne telefonozzon vagy a többi edzővel dumáljon, míg te magadra ejted a súlyt, stb.
Ha nem vagy vele elégedett, nem kell félni, válts. Rengeteg edző van munka nélkül, és egyre több lesz, mert az embereknek egyre kevesebb erre a pénze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!