Elérhetőség keresése darts alkatrészek rendeléséhez?
Figyelt kérdés
A "Dartsdealer" nevű árus mobilszáma ha megvan valakinek, kérem hogy írja meg nekem, rendelni szeretnék tőle. Ő az aki a Bosnyák téri piacon szombat délelőttönként nagy mennyiségben árul olcsó, a DartsCorner-ről rendelt Harrows és egyéb szárakat, tollakat, stb. Mindig olyan nagy tömeg van nála, hogy inkább személyesen rendelnék. Köszi!2017. júl. 17. 11:12
1/5 anonim válasza:
Szia, én szoktam vásárolni nála a piacon, a nevét és a mobilszámát az ismerőseim közül senki nem tudja. Az e-mail címe: dartsdealer kukac c2 pont hu, szerintem próbálkozz ezzel. Egyéni megrendeléseket nem nagyon fogad, mert nem ér rá a "civil" foglalkozása mellett, csak azt tudod megvásárolni tőle, amit szombaton kitesz az asztalára (az amúgy hatalmas alkatrész kínálat nagyon jó áron, úgyhogy nem értem miért nem elég az neked)... ...illetve hét közben a XIV. kerület Ungvár utcai kis vegyesboltban az eladótól "pult alól" kérve is meg tudod vásárolni a hétvégi maradékot ugyanazon az áron. Remélem tudtam segíteni.
2/5 anonim válasza:
Én is ismerem azt az árust, de kontaktot nem tudok hozzá sajnos. Az említett kisboltban tényleg tudsz vásárolni, de az nem a hétvégi maradék (szombat de 10-ig általában mindent megvásárolnak) hanem állandó készlete van ott. Rendelni is lehet, de olyan nagy a kínálat, hogy teljesen felesleges.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Ki volt írva az asztalára, hogy jövő héten nem lesz a piacon, ezért szerettem volna kontaktot. Megpróbálom az e-mail címén vagy a kisboltban a rendelést. Ha valaki tud mobilszámot priviben is írhat.
2017. júl. 17. 11:42
4/5 anonim válasza:
Már legalább 8 éve árul ott minden szombaton (akkor költöztem Zuglóba), nagyon sokan szoktak lenni nála. Úgy tudom DARTSPIAC néven boltot alapított és hétköznap ott árul hivatalosan.
5/5 anonim válasza:
dartspiac . hu , de tudtommal nincs köze hozzá az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!