Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Dartsban mi a különbség?

Dartsban mi a különbség?

Figyelt kérdés

Mi a különbség a kétféle drótozás között? Melyiknek mi a neve?

[link]

[link]

2017. júl. 6. 17:08
 1/6 anonim válasza:
Szia! Az első a sima lekerekített drótozású, a második pedig a késélezett. Ennél a drót a táblába van préselve, emellett még ki is van élezve, hogy minél kisebb legyen a felülete. Mindenképp ilyen táblát javaslok, ha komolyabban szeretnél elkezdeni játszani :) sokkal nagyobb az élmény, ha nem kell folyamatosan a kipattanó nyilak miatt bosszankodni. A sima drótosból ugyanis elég sokszor pattanhat vissza a nyilad, ha épp a drótra dobsz rá. Hát ennyi :) Nekem két táblám volt eddig: Harrows Official Competition, most pedig a drótozás miatt nemrég váltottam Pro Matchplayre.
2017. júl. 7. 08:27
 2/6 anonim válasza:
Kedves macskah, jelenleg nekem is dróthálós táblám van, de szülinapomra (07.21.) egy késélezett táblát fogok kérni. Te mi alapján döntöttél a Harrows Matchplay tábla mellett? A szülinapom közeledik és eddig nem sikerült döntenem a kapható (nagyon hasonló) késélezett táblák között. Amik szóba jöhetnek: Target ProTour, Winmau Blade5, Harrows Pro Matchplay, Unicorn EclipsePro, One80 Gladiator III és Bulls Focus II. Ezeknek a kialakítása és az ára nagyon hasonló (pár ezres ide vagy oda hosszú távra nem számít), és nem tudom hogy mi alapján tudnék dönteni. Baján lakom, úgyhogy csak a netes rendelés jöhet szóba. A szavaidból érzem hogy tapasztalt vagy dartsban, kérlek segíts!
2017. júl. 7. 11:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és a segítséget! :)
2017. júl. 7. 11:32
 4/6 anonim válasza:
Kedves második hozzászóló! Nem vagyok annyira nagyon tapasztalt, de szeretem ezt a sportot, így utánanézegettem ennek-annak :) Igazából nekem mindig is szimpatikusak voltak a Harrows-os termékek, így nem sokat gondolkodtam, hogy milyen táblám legyen. Az official competition nagyon jól szolgált, még mindig teljesen elfogadható állapotban van, nincs kipúposodva vagy szőrösödve, ahogy sok helyen látom klubokban az elhasznált táblákat. Egyedül a drótozása zavart, a kipattanó nyilak számát szerettem volna csökkenteni (és sikerült) a váltással. A visszadobott nyíl szívás már csak azért is, mert ugye ami nincs a táblában, az a pont nem számít :D Néhány hónapja van meg a Matchplay, és eddig meg vagyok elégedve vele.
2017. júl. 7. 12:22
 5/6 anonim válasza:
Kedves macskah, köszönöm szépen a részletes tanácsaidat (második válaszoló vagyok). :) Szombaton Apumnak Bp-n volt dolga, úgyhogy felmentem vele várost nézni és darts eszközöket vásárolni. A Novoparts Kft. szakboltjába mentünk, mert a darts boltok közül csak az volt nyitva szombaton. Az eladók nagyon segítőkészek voltak. Az általad ajánlott tábla sajnos nem volt náluk (ezt tudtam is előre), így egy Winmau Blade5-re esett a választásom. Az eladók ajánlására a boltban több nyílkészletet is megtapogattunk, végül választottam egy Winmau-t abból is (Blackout, életem első 90%-os nyila). :) A tábla felszerelésével a szülinapomig várnom kell, az most még nagyon messzinek tűnik.
2017. júl. 10. 09:29
 6/6 anonim válasza:
Használd őket egészséggel :) (macskah voltam)
2017. júl. 11. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!