Milyen dartstáblát és milyen nyilakat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok. Érdekelne, hogy milyen márkájú és minőségű darts tábla és nyíl lenne az amivel megfelelően tudnék fejlődni. Pénz terén 20 ezret szánnék kb. az egészre.2017. jún. 2. 15:36
1/3 anonim válasza:
Steel (fémhegyű) vagy soft (műanyag) érdekelne?
egyébként, ha komolyabb steel-t szeretnél, érdemes kipróbálni vásárlás előtt, Neked milyen súlyú fekszik jobban.
2/3 anonim válasza:
Attól függ,milyen szinten akarod űzni
Ha néha-néha dobálgatni akarsz,akkor akár ki tudsz jönni 7 ezer alatt.
Ha komolyan el akarsz kezdeni,akár napi szinten játszani,akkor elsőre ezt a táblát ajánlom [link]
Ez nem a legjobb minőségű,de kezdésnek nekem is tökéletes volt.
Nyílválasztás terén ,ha néha játszol akkor 1000 ft-os nyilak elegek
De ha komolyabban akarsz játszani akkor meg kell találnod a kezedre álló súlyt,recézetet,tollat,szárat.
Tudom ajánlani ezt a boltot [link]
Itt nagyon segítőkészek.
De először nagyon gondold meg milyen szinten akarod játszani!
3/3 A kérdező kommentje:
Napi szinten szeretnék dartsozni és versenyekre is szeretnék eljárni nyilván nem rangos versenyekre de kis regionális versenyeket szívesen célba vennék.
2017. jún. 10. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!