Hatásos az edzés úgyis ha 60perc helyett egyik nap csak 20at bírtam,másik nap 40percet? Rubint Réka videó
"Elkezdtem életmódot váltani"
Rosszul csinálod. Miért a femina.hu alapján kezdtél bele az életmódváltásba?
"odafigyelek a kajára"
A kérdésed alapján ez mit jelenthet? Gondolok teljes kiörlésű kenyér, lassú felszívódású szénhidrát, meg az egyéb Nők Lapjás bullshit.
"ígyis hatásos ha nem tudtam végigcsinálni?"
Sehogy nem hatásos. Igazi sporttevékenységet és mozgásformát válassz. Hol látod magad pár hónap múlva, vagy pár év múlva? Mit gondolsz, meddig fogod csinálni a céltalan ugrálást igénytelen Rubint Réka videókra? Egyáltalán miért a Testépítés kategóriába írtad ki ezt a kérdést? Nem nézted meg a korábbi kérdéseket, hogy itt nagyjából hol tartunk a Rubint Réka videókhoz képest?
A mindennapos torna nem jó ötlet. Az izomzatnak szüksége van a pihenésre, regenerálódásra is. Jobb lenne minden második nap edzeni.
Ne feledkezz meg a fokozatosságról. Első nekifutásra teljesen jó ez a 20 perc. Látod, következő alkalom már 40 perc volt. Pihenj egy napot, aztán menni fog a 60 perc is. Legyél türelmes magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!