Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges hogy nem hízok?

Hogy lehetséges hogy nem hízok?

Figyelt kérdés
Reggelente rántottát eszek kenyérrel, van mikor 1 egész tábla csokit. Utána még majszolok valamilyen fornettit. Sok colat iszok megeszek 2 db snickerst. Mellette napo 3xcsirket eszek rizzsel. Utána pizzát eszek, gyümölcsös joghurtokat. Esténként szalma krumplit sütök ki. Napi szinten hasonlókat szoktam enni. Rengeteg kalóriát viszek be. Viszont heti 1x 2 órás foci edzésem van és szoktam heti 3 szor teljes testedzést csinálni. Viszont akkor sem értem hogy ennyi mozgás mellett is híznom kéne.
2023. jan. 3. 01:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

"Először is, megkülönböztetünk ektomorf, mezomorf és endomorf testalkatot."

Okosabb maradtál volna, ha ezt nem írod le. :D

Nincsenek testalkatok, még mindig. Mikor felejtik már el ezt az emberek?

"Másrészt a kor előrehaladtával lassul az anyagcsere."

Nem, nem lassul. Vagyis igen, de nagyon minimálisan, azaz semmi jelentősége. Még mindig nem hízol gyorsabban idősebb korban, csak mivel egyre kevesebbet mozogsz, csökken a napi aktivitás, ez által kevesebbet kellene enned. Ennyi a titok.

Én tudok hivatkozni tanulmányokra, meta analízisekre. Te mire tudsz? Hazudtold meg a tudományt, úgy is neked van igazad.

2023. jan. 3. 17:46
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a 10-es hozzászólóval, de sokan annyira sötétek, hogy nem látnak tovább a kalóriaszámlálásnál és azt hiszik, hogy minden ember egyforma!
2023. jan. 3. 17:46
 13/29 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy haverom "Vállfás Csont Ropi Rambó" volt a beceneve, ő kb. 40 kg. , ha lehetett vaságyastól. Kb. 20 év után találkoztam vele és nem mondom, hogy elhízott, de akkora bele lett, mint egy terhes nőnek a lábai és a keze vékony. Szóval, még tuti fiatal vagy és majd te is, ahogy idősebb leszel, majd ugyanezektől a cuccoktól belet növesztesz ne félj :D
2023. jan. 3. 17:49
 14/29 anonim ***** válasza:
48%

Te jártál már emberek között? Mindenkit egyformának látsz?

Igazából felesleges veled vitázni, mert nagyon butus vagy ahhoz, hogy megérts bármit is az anatómiából. Biztos azért van egyik lánynak A kosaras melle, a másiknak meg D, mert az utóbbi négyszer annyit eszik. Olyasmi, hogy “genetikai adottság”, nem létező fogalom. Az embereket futószalagon gyártják és csak azon múlik a hízékonyság, hogy ki mennyit eszik. Lol.

2023. jan. 3. 17:58
 15/29 anonim ***** válasza:

Az emberi szervezet kb 24 éves kor után öregszik és igen, lassul is.

Én 30 vagyok, és tapasztalom is, hogy ugyanannyi ételtől több kiló vagyok, mint mondjuk 20 évesen, pedig most mozgok jóval többet...

Illetve hormonális okokból IS híznak a nők pl.

Sok nő már akkor túlsúlyos, ha éppenhogy jóllakik, ha számolnád a kalóriákat, nem lenne sok.

Pedig 20 évesen vékony volt, annyit mozgott, amennyi a megálló és az egyetem közötti út, 17 évesen a megálló és a gimi között, 40 évesen pedig ellátja a családot, hurcolja a gyerekeket, esetleg a munkájából kifolyólag van napi 20 ezer lépése.

2023. jan. 3. 18:39
 16/29 anonim ***** válasza:
25%

Ekto, mezo, endo...

jajj istenem 2001 kiskegyed?

2023. jan. 3. 18:54
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Annyira vicces, és jót nevetek azon, hogy azt hiszitek azért híztok el, mert idősödtök. :DD Igazatok van, így legalább van mire fogni.
2023. jan. 3. 18:56
 18/29 anonim ***** válasza:

17

Köszönöm, hogy elhízottnak nevezel, pedig nem is ismersz.....

Akkor mitől hízik el egy 40 éves nő, ha épphogy jóllakik napi 2 étkezéssel, 1600 kalóriával?

Nagyon szép stílusú nagyokoska....

2023. jan. 3. 18:59
 19/29 anonim ***** válasza:

18

Kérlek akkor írd le részletesen, kalóriákra bontva hogy mondjuk 2 heti étkezésed hogy néz ki. Ez alatt értem, hogy tételesen felsorolod az ételeket, mellé írod a kcal-t.

Köszi

2023. jan. 3. 19:03
 20/29 anonim ***** válasza:

Miért az enyémet írjam le, amikor nálam 10 évvel idősebb nőket hoztam PÉLDAKÉNT? :-D :-D Tudsz egyáltalán olvasni két kötözködés között?

De 21 évesen többet ehettem büntetlenül, mint most, 30 évesen.

Olyan dolgokról, mint alapbetegség, koleszterinszint stb nem is beszélve.

De TE valóban lehet, hogy nem öregszel. ;)

2023. jan. 3. 19:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!