Hogy lehetséges hogy nem hízok?
Nem fogsz hízni, ha gyors az anyagcseréd!
Én olyat is ismerek, aki egyáltalán nem sportol semmit, vékony, pedig folyton zabál, de sűrűn megy vécére és mindent kikulázik, amit megeszik, szóval nagyon jó az anyagcseréje és semmi nem rakódik rá a rengeteg kalóriából!!!
Rohadt nagy igazságtalanság!!!!!!!!!!!!!! :D
Azért nem hízol, mert több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel. Pont. Kész. Az egyes válaszoló féle 2002-es Kiskegyed színvonalú anyagcsere dolgokkal ne foglalkozz, teljesen irreleváns a témában.
Amúgy abszolút nem írtad le mennyit eszel. Azaz nem írtad le számszerűsítve a kalóriákat. Attól, hogy 5 féle trash foodból eszel egy keveset az még semmi.
Úgy van, ahogy a 4es írja.
Az emberek 90%-a ha hízni/izmosodni akar akkor nagyon durván túlbecsüli a bevitt kalóriákat, míg aki fogyni akar nagyon alá lövi.
Ha idősödsz, illetve kevesebbet fogsz sportolni, hízni fogsz ennyitől. Illetve a koleszterinszint se örül ezeknek.
Illetve amit még kiszúrtam, hogy nemigen eszel zöldségeket és nyers gyümölcsöt.
Ha lepontoztok is az a véleményem, hogy a kevesebb sporttal majd meglepetés fog érni téged, ha odajutsz, oda kell figyelned. A koleszterineddel valószínűleg még nincs gond, nagy semmiképpen, de később lehet, minden általad fogyasztott étel növeli, ez tapasztalat.
És nagyon káros, hogy nem eszel semmi rostosat, gyümölcs-zöldség minimális. Elhiszem, hogy ennek nem most van böjtje, de 40-50 éves korodban, családapaként, stresszesebb élettel, kevés vagy semennyi mozgással lesz.
#3 jaj, te nagyon okosnak próbálsz tűnni, de valójában iszonyatos baromságot beszélsz és fekete-fehérben látod a világot.
Először is, megkülönböztetünk ektomorf, mezomorf és endomorf testalkatot. Egy ektomorf alkat (mint pl. én) zabálhat egész nap, akkor se fog hízni szinte semmit. Én világ életemben vékony voltam, hiába eszek kétszer annyit, mint mondjuk az egyik telt barátnőm, ő meg hiába próbált már ki százféle fogyókúrát meg edzéstervet, akkor se lesz kisebb a segge meg a combja, mert ő genetikailag ilyen körte alkat.
Másrészt a kor előrehaladtával lassul az anyagcsere. Én ezt magamon is a páromon is látom. Hiába kondizunk ugyanúgy heti 3-4x és tartunk ugyanolyan étrendet, mint korábban, már nehezebb fenntartani a vékony alkatot (pedig én 20 évesen bármennyit ehettem, akkor is anorexiásnak néztem ki, amit utáltam is).
Úgyhogy az emberi szervezet sokkal bonyolultabb annál, mint amilyennek gondolod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!