Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy darab fekvőtámaszt sem...

Egy darab fekvőtámaszt sem tudok csinálni, pedig rengeteg erősítő gyakorlatot csináltam?

Figyelt kérdés
Izmok vannak a hátamon,mégsem tudok fekvőtámaszt egyet sem. 43 éves nő vagyok, 2 éve gyógytornázok, erősítek (gyógytornász állította össze). Mi lehet az oka?

tegnap 02:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Azokat az izmokat nem erősítetted, amivel a fekvőtámaszt csinálod.
tegnap 05:49
 2/15 Janaqks ***** válasza:
Rgyetértek az 1 essel.
tegnap 07:09
 3/15 Janaqks ***** válasza:
*egyetértek
tegnap 07:09
 4/15 anonim ***** válasza:
A fekvötámaszhoz nem csak hátizom kell, hanem karizmok is. (Meg megfelelö módszer)
tegnap 08:39
 5/15 A kérdező kommentje:

De 10 éve, meg gyermekkoromban tudtam fekvőtámaszt pedig nem voltam edzett, se erős.

Most nem tudok.

tegnap 08:53
 6/15 anonim ***** válasza:
10 éve 10 évvel fiatalabb voltál. Nem erősítettél a karodra, így az nem fejlődött. Akárhogy is, semmi más magyarázat nem lesz erre azon kívül, hogy nem vagy elég erős hozzá. Kész. Ha szeretnél tudni fekvőzni, edz azokra az izmokra.
tegnap 09:10
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem vagy jó fizikai állapotban, ha egy darab szabályos fekvőtámaszt se tudsz megcsinálni. Ez van, ez a szomorú igazság.

Ezen kell változtatnod, bár a fekvőtámasz egy totál lényegtelen gyakorlat, úgyhogy nem is amiatt, hanem az egészséged miatt.

tegnap 09:12
 8/15 anonim ***** válasza:

10 éve fiatalabb voltál, vékonyabb voltál meg edzettebb (akkoriban sokkal többet mozogtál) voltál.

Próbáld meg a plankot, súlyzókkal bicepsz/tricepsz gyakorlatokat.

tegnap 10:21
 9/15 anonim ***** válasza:
54%

Namost en borzaszto regen jartam kondizni, de akkor mellgyakorlatkent csinaltuk pl a fekvenyomast, ami kb ugyanaz a mozdulat es erofeszites mint a fekvotamasz, szoval nem tudom mennyi koze lenne a hatizmokhoz. Valtozott azota a tudomany?

Masreszt mivel a fekvotamasz sajat sulyos gyakorlat, nagyon nem mindegy hogy hany kilo az a sajat suly, amit ki kellene nyomni ugye.

tegnap 10:28
 10/15 anonim ***** válasza:
58%
Afekvenyomás és a fekvötámasz nagyon nem ugyanaz!
tegnap 11:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!