Egy darab fekvőtámaszt sem tudok csinálni, pedig rengeteg erősítő gyakorlatot csináltam?
De 10 éve, meg gyermekkoromban tudtam fekvőtámaszt pedig nem voltam edzett, se erős.
Most nem tudok.
Nem vagy jó fizikai állapotban, ha egy darab szabályos fekvőtámaszt se tudsz megcsinálni. Ez van, ez a szomorú igazság.
Ezen kell változtatnod, bár a fekvőtámasz egy totál lényegtelen gyakorlat, úgyhogy nem is amiatt, hanem az egészséged miatt.
10 éve fiatalabb voltál, vékonyabb voltál meg edzettebb (akkoriban sokkal többet mozogtál) voltál.
Próbáld meg a plankot, súlyzókkal bicepsz/tricepsz gyakorlatokat.
Namost en borzaszto regen jartam kondizni, de akkor mellgyakorlatkent csinaltuk pl a fekvenyomast, ami kb ugyanaz a mozdulat es erofeszites mint a fekvotamasz, szoval nem tudom mennyi koze lenne a hatizmokhoz. Valtozott azota a tudomany?
Masreszt mivel a fekvotamasz sajat sulyos gyakorlat, nagyon nem mindegy hogy hany kilo az a sajat suly, amit ki kellene nyomni ugye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!