Hosszúhajú kérdése:
Lehet fogyni kardió nélkül?
Figyelt kérdés
Nem szigorú diétán vagyok. Emellett napi 2 órát edzem szőnyegen saját súlyos gyakorlatokat. A kardiot nem csinálom nehéz 47 évesen,mert nagyon hamar elfáradok. Így is lehet fogyni hogy nincs kardió?#fogyás #Szőnyeges edzés
2022. dec. 6. 05:29
1/9 anonim válasza:
Szerintem lehet így is. Mennyi ideje csinálod?
2/9 A kérdező kommentje:
Pár hete 2
2022. dec. 6. 06:01
3/9 anonim válasza:
Fogyás = kalória deficit.
Pont.
Mi az a nem szigorú diéta? Kinek nem szigorú? Hogy definiálod azt, hogy egy diéta szigorú e?
4/9 A kérdező kommentje:
Megengedek olyanokat amiket egy szigorú nem például főzelék krémtúró de nem engedek meg csokit cukor...
2022. dec. 6. 06:53
5/9 anonim válasza:
Persze, mert a cukor, pláne a csoki hízlal :) hát le vagy maradva rendesen. Fogytam már le én péksütikkel és instant levessel, csak jól kell belőni a mennyiséget. Amúgy nem ajánlom. De a lényeg, hogy semmi szükséged kardióra.
6/9 anonim válasza:
Értem, tehát konkrétan semmi fogalmad az egészről.
7/9 anonim válasza:
Kérdező! Még most olvasd el ezt a cikket, különben nagyon meg fogod keseríteni a saját dolgodat:
8/9 A kérdező kommentje:
igen én is fogytam péksütivel felező diétával. egyébként ez az egyetlen diéta amit tudtam tartani és fogytam is vele.
van fogalmam mindenről, de képtelenség tartani hosszú távon. de most nem is ez érdekel hanem hogy muszáj e kardiónak lennie. 47 vagyok ráadásként mióta koronás voltam sokkal nehezebben bírok futást, bicajt minden ilyet. 2 órát tornázom egy nap a szőnyegen és nem tudtam hogy ez jó-e a kardió helyett.
köszönöm akik válaszolak! akkor folytatom kardió nélkül :)
2022. dec. 6. 23:32
9/9 anonim válasza:
Ha lenne fogalmad nem ilyen hülyeségeket kérdeznél, már bocs. A választ pedig már megkaptad. Szabad sportolni, jót tesz az anyagcserének, de a többség csak még éhesebb lesz. Ha csak fogyás a cél, akkor teljesen mindegy, hogy mit és mennyit mozogsz, csak a kalóriaegyensúly fog számítani. Attól még jó ha tornázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!