Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt lehet jó...

Mennyi idő alatt lehet jó fizikumom?

Figyelt kérdés

Engem úgy képzeljetek el, hogy évek óta rengeteget ülök. Pl. suli, munka vagy épp hobbi pl. zenehallgatás/kockulás miatt. Kicsit el vagyok hízva, nem nagyon, olyan 5-6 kg plusz van rajtam. 59 kg vagyok. De évek óta tetszik egy tánc, aminek az a neve, hogy Shuffle dance/ Cutting Shapes. Többször is próbáltam már megtanulni, de nagyon pörgős egy tánc típus, amihez azért kell fizikum és idáig mindig hamar elvesztettem a motivációm, hogy konkrétan 1 perc után kifulladok, a tanulás folyamata ezért lassú. Csak pár lépést tudok idáig.

Nem akarom feladni, mert nagyon tetszik ez a tánc, ezért úgy döntöttem, hogy mindennap táncolok.

Az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő alatt erősödne meg a fizikumom, állóképességem, hogy tudjak megállás nélkül táncolni úgy 5 percet? Fél év azért kell rá igaz? Mennyi időt gyakoroljak ehhez napi szinten?

Milyen tapasztalatotok van állóképesség növeléssel kapcsolatban? Akár aki fut, táncol stb.

Köszönöm előre is a válaszokat!

L 24

2022. nov. 3. 13:16
 1/1 anonim ***** válasza:
96%
5 perc tánc nem akkora vállalás. Fél év rendszeres testmozgás után addig táncolhatsz, amíg elkopik a cipőd. Annyi idő alatt a pluszsúly is eltűnne teljesen.
2022. nov. 3. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!