Hogy lehet ilyen fizikumot és ilyen flexibilitást elérni?
Figyelt kérdés
Nem túl izmos a videón szereplő egyén, de mégis hihetetlen, hogy ennyire mozgékony és kinyomja magát bármiből. Mit kell tenni, hogy ilyen legyen valaki?
https://www.youtube.com/watch?v=B5CSQ49XlXk
2020. ápr. 4. 12:25
2/4 A kérdező kommentje:
De így ezt jelen pillanatban nem tudom csinálni, mert nem bírom például így feltolni magam. Egy éve járok edzeni, de most ugye nem lehet, ezért néztem más alternatívát, de ez így ebben a formában nem megy. Valamikor biztos Ő is volt kezdő :)
2020. ápr. 4. 12:29
3/4 anonim válasza:
Van fent egy csomó videója ami a "howto"ra alapul és vannak benne könnyű, rávezető gyakorlatok is. Meg több száz másik videós is csinál ilyen videókat.
Ha már van egy alap erőszinted akkor írd be annak a gyakorlatnak a nevét amit meg akarsz csinálni és írd mellé hogy "for beginners" "how to". Aztán csináld meg azt amit ott látsz, hallasz
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, meg is találtam! :)
2020. ápr. 5. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!