Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol és milyen módon tudnék...

Hol és milyen módon tudnék megtanulni lőni (ha egyáltalán lehetséges lenne a fizikumom végett)?

Figyelt kérdés
Valójában annyit konyítok a lövészethez,hogy cod4-et nyomatom évek óta ergo semmit :D ezt csak azért mondom,hogy nehogy azt higyjétek,olyasvalaki vagyok aki tud a lövészetről bármit is azon kívül,hogy pár fegyver nevét tudom és azt hogy erősen kell rátartani mert vissza ugrik ha lősz :D 50kilós lány vagyok és olyan mint egy fogpiszkáló,izom nem sok van rajtam tehát ilyen esélyekkel nem tudom érdemes-e meg próbálkoznom ezzel.Viszont nagyon ki szeretném próbálni és ha úgy van rendszeresen járnék illetve szívesen meg is tanulnék lőni pisztollyal is,puskával is.Néz elő d te m neten de nem találtam semmi olyat ahol rendszeresen oktatnának is Heves megyén belül.Esetleg valaki tud ilyet? Meg úgy részletesebben is érdekelne hogy miként zajlik ez az egész+ tapasztalatok? Köszönöm!

2019. aug. 15. 08:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Sportlövő klubokra keress rá.
2019. aug. 15. 08:38
 2/3 anonim ***** válasza:
2019. aug. 18. 16:00
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A fizikumnak ehhez csak annyi köze van hogy az szerint választod ki a fegyvert (például ha rövidek az ujjaid akkor egy kissebb pisztoly a megfelelő számodra és nem egy nagy) És itt ennyi is a fizikum fontosságának.

A többi mind a megfelelő technikák elsajátításán múlik. Vannak alap irányelvek amik szerint ellehet indulni de ez egyénenként változó. Az a technika ahogy én lövök nem biztos hogy neked jó lenne. De ehhez több óra gyakorlás kell. A lövészet nem vérben folyik, nincs olyan hogy született tehetség. Erre a sportágra kifejezetten igaz a gyakorlás teszi a mestert.

Üdvözlettel egy sportlövő

2019. aug. 18. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!