16 éves vagyok 186 cm zsákolni szeretnék megtanulni. Lehetséges hogy nyáron már zsákolok?
Figyelt kérdés
Mivel tél van így nem igazán van kosarazáshoz passzoló idôjárás, beltéren sem tudok mert a közelben nincs rá lehetôség, szóval hogy ne egész télen bent poshadjak a lakásban úgy döntöttem hogy akkor edzek hogy aztán majd tavasszal amikor jó idô lesz majd közelebb legyek a zsákoláshoz.A gyûrüt meg tudom érinteni, de nem tudok rákapaszkodni.Most az "edzéstervem" annyi hogy napi 3x-4x 5 rendes 5mp guggolás 5mp lent 5 mp emelkedés féle guggolás.Természetesen a testem többi részét is eddzem.Szóval ha valaki tudna küldeni egy rendes edzéstervet(fegyencedzés kizárt) annak nagyon megköszönném.2015. dec. 15. 17:08
1/1 anonim válasza:
Szóval gyűrőn gyakorlatokat tudsz csinálni, igaz?
Fegyencedzésben pedig jók az edzéstervek, sokkal jobb mint amit most csinálsz, de van számodra egy jobb könyv is, ha már gyűrűvel akarsz valamit kezdeni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!