27 évesen lehetséges és van értelme megtanulni úszni?
Szinte bepánikolok a vízben amikor nem éri a lábam a földet, azonban sokszor nem megyek nyaralni haverokkal tengerpartra csak mert nem tudok úszni...és az úgy nem érdekes, hogy a partról nézzem ahogy a haverjaim lubickolnak.
Van egy tanfolyam amely felnőtteknek szól. Nagyon gondolkodom, hogy feliratkozzak, de sokszor nem tudom, hogy képes lennék-e rá ha 27 évig nem sikerült (mondjuk nem próbálkoztam sokszor).
Valakinek bármilyen tapasztalata e téren?
Persze, hogy lehet és érdemes. Miért, úgy gondolod, minek már arra a kis időre? Én jóval 30 fölött tanultam meg azt, hogy 5 perc alatt ne fulladjak bele a vízbe csendes időben, de lehet, hogy 50 éves koromra úszni is fogok tudni...
A tengerpartot szeretem, nem értem, miért kellene ahhoz úszni tudni, hogy belemenj. Én még csak olyan parton voltam, ahol fokozatosan mélyült a víz, nem hirtelen :)
Én sokszor próbálkoztam ifjabb koromban s látványosan nem ment a dolog. Ami minimális úszástudást összehoztam, az a tengeren történt. Sokkal könnyebb sós vízben megtanulni úszni, hiszen könnyebben fennmaradsz. Félóra alatt többet értem el, mint évtizedek alatt (bár én sem igyekeztem valami nagyon), utána már az apartman édesvízes medencéjében is elúszkálgattam, nagyon jó érzés volt, hogy százas skálás minimum egyes az úszástudásom s nem nulla, mint addig :)
Iratkozz be!
A tengerben úgyis be fogsz tojni, mert az uszoda nem hullámzik, és ha felveszed a búvárszemüveget, elfelejtesz levegőt venni, mint én amikor először megláttam a víz alatti világot mindenféle idiótán kinéző hallal.
Először a fóbiádat kell legyőzni.
Nem maradtál le semmiről, 27 évesen simán benne vagy a buliban.
Hát szerintem úszni mindig érdemes megtanulni. És tényleg nem vagy elkésve :) . Én már lassan 13 éve járok úszni heti kétszer edzésre. De úgy emlékszem hogy én is nehezen tanultam meg. Mondjuk en elvileg sose féltem a víztől. De biztos le lehet győzni ezt a félelmet is ha már valamilyen szinten tudsz úszni és nem érzed azt hogy mindjárt megfulladsz XD .
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!